2015/08/19، 02:51 PM
در حدود سیصد سال پیش اولین پیپ دست ساز میرشام ساخته شد و تا امروز نیز ، این پیپ های منحصربفرد و زیبا ، با هنر دست استادکاران این حرفه تولید میشوند .
اساتید ماهر و با تجربه هر یک از بلوکهای میرشام را به طور جداگانه و دقیق بررسی میکنند و بر اساس تجربه و مهارت اندوخته شده در طی سالیان ، بلوکها را به قطعات کوچکتر برش میزنند . سپس تکه های میرشام به مدت پانزده تا سی دقیقه درون آب قرار میگیرند تا به استحکامی شبیه به پنیر برسند .
استادکاران ، فرم و شکل اولیه پیپ را بدون جزییات و قبل از اجرای سوراخکاری های لازم در ذهن خود اندازه گیری کرده و تکه های میرشام را به اندازه های لازم در می آورند.
همانند هر شیء دست ساز دیگری ، هیچ دو پیپ میرشامی شبیه یکدیگر نیستند .
تکه های تراش خورده میرشام درون کوره های مخصوص با حرارت بالا قرار میگیرند ، فرایندی که باعث از بین رفتن رطوبت موجود در میرشام میشود . سپس اجزای مختلف و اصلی پیپ شکل میگیرند ، ابتدا شنک تراشیده شده و فرم میگیرد و به اندازه و سایز مناسب برای استم مربوطه در می آید سپس با وسواس و دقت بالایی بدنه پیپ به وسیله سنباده های مخصوص و با درجه زبری متفاوت ، پولیش خورده میشود و برای مرحله واکس زدن آماده میشوند .
اگرچه انواع مختلف واکس با فرمولهای گوناگون برای این کار وجود دارند اما در این میان "بیزواکس" در تجانس و آمیزش با بهترین و مرغوبترین میرشامها باعث ایجاد رنگی قوی ، عمیق و زیبا میشود .
بعد از ذوب شدن و سفید شدن بیزواکس آماده است تا روی پیپ مالیده شود .
تفاوتهای ماهرانه و دقیق در رنگ پیپهای میرشام به طور عمد ایجاد شده که با فروبردن پیپ به دفعات و مدت زمان مشخص به وجود می آید .
میرشام بهترین طعم اسموک را به شما میدهد و زیباترین پیپی است که میتوانید داشته باشید . میرشام یکی از متخلخل ترین موادی است که در طبیعت یافت میشود . کل بدنه پیپ همانند یک فیلتر عمل کرده ، نیکوتین و مواد زائد توتون را جذب کرده و بهترین اسموک ممکن را برای شما به ارمغان می آورد . در میرشام اسموکی خنک و دلپذیری را تجربه میکنید که در سایر پیپ ها یافت نمیشود . هر چه قدیمی تر و کهنه تر میشود به رنگ قهوه ای عسلی در می آید و از نظر طعم و ظاهر بهتر میشود .
پیپ های میرشام با حداقل مراقبت و نگهداری یک عمر دوام می آورند و برخلاف پیپ های برایری نمیسوزند . پیپ های میرشام یک سرمایه گذاری واقعی به منظور لذت بردن از اسموکی بی نظیر است . هرچند که میرشام در ظاهر بسیار زیبا به نظر میرسد اما زیبایی واقعی آنرا باید تجربه کرد .
اساتید ماهر و با تجربه هر یک از بلوکهای میرشام را به طور جداگانه و دقیق بررسی میکنند و بر اساس تجربه و مهارت اندوخته شده در طی سالیان ، بلوکها را به قطعات کوچکتر برش میزنند . سپس تکه های میرشام به مدت پانزده تا سی دقیقه درون آب قرار میگیرند تا به استحکامی شبیه به پنیر برسند .
استادکاران ، فرم و شکل اولیه پیپ را بدون جزییات و قبل از اجرای سوراخکاری های لازم در ذهن خود اندازه گیری کرده و تکه های میرشام را به اندازه های لازم در می آورند.
همانند هر شیء دست ساز دیگری ، هیچ دو پیپ میرشامی شبیه یکدیگر نیستند .
تکه های تراش خورده میرشام درون کوره های مخصوص با حرارت بالا قرار میگیرند ، فرایندی که باعث از بین رفتن رطوبت موجود در میرشام میشود . سپس اجزای مختلف و اصلی پیپ شکل میگیرند ، ابتدا شنک تراشیده شده و فرم میگیرد و به اندازه و سایز مناسب برای استم مربوطه در می آید سپس با وسواس و دقت بالایی بدنه پیپ به وسیله سنباده های مخصوص و با درجه زبری متفاوت ، پولیش خورده میشود و برای مرحله واکس زدن آماده میشوند .
اگرچه انواع مختلف واکس با فرمولهای گوناگون برای این کار وجود دارند اما در این میان "بیزواکس" در تجانس و آمیزش با بهترین و مرغوبترین میرشامها باعث ایجاد رنگی قوی ، عمیق و زیبا میشود .
بعد از ذوب شدن و سفید شدن بیزواکس آماده است تا روی پیپ مالیده شود .
تفاوتهای ماهرانه و دقیق در رنگ پیپهای میرشام به طور عمد ایجاد شده که با فروبردن پیپ به دفعات و مدت زمان مشخص به وجود می آید .
میرشام بهترین طعم اسموک را به شما میدهد و زیباترین پیپی است که میتوانید داشته باشید . میرشام یکی از متخلخل ترین موادی است که در طبیعت یافت میشود . کل بدنه پیپ همانند یک فیلتر عمل کرده ، نیکوتین و مواد زائد توتون را جذب کرده و بهترین اسموک ممکن را برای شما به ارمغان می آورد . در میرشام اسموکی خنک و دلپذیری را تجربه میکنید که در سایر پیپ ها یافت نمیشود . هر چه قدیمی تر و کهنه تر میشود به رنگ قهوه ای عسلی در می آید و از نظر طعم و ظاهر بهتر میشود .
پیپ های میرشام با حداقل مراقبت و نگهداری یک عمر دوام می آورند و برخلاف پیپ های برایری نمیسوزند . پیپ های میرشام یک سرمایه گذاری واقعی به منظور لذت بردن از اسموکی بی نظیر است . هرچند که میرشام در ظاهر بسیار زیبا به نظر میرسد اما زیبایی واقعی آنرا باید تجربه کرد .