2015/11/27، 04:46 PM
⏫⏫⏫⏫⏫
دانش قهوه :تولید کف شیر توسط
ماکروفر -تجهیزات لازم: مایکروفر و شیشه ی در دار به شکل لیوان ( شیشه ی مربا ) شیشهی دردار را تا نیمه از شیر سرد پر کنید. نصف شیشه باید خالی باشد تا جا برای کف وجود داشته باشد در شیشه را ببندید و حدود ۳۰ ثانیه با بیشترین قدرت آن را تکان دهید. با این کار حجم شیر حدوداً ۲ برابر میشود.در شیشه را بردارید و آن را داخل مایکروفر بگذارید و حدود ۳۰ ثانیه با قدرت نسبتاً زیاد گرم کنید. گرم کردن شیر همچنین به پایدار شدن کف شیر کمک میکند.شیشه را از داخل مایکروفر بیرون آورید و با قاشق کف داخل آن را گوشهی شیشه نگاه دارید، شیر زیرین را روی فنجان قهوهتان بریزید و سپس کف شیر را با همان قاشق بر روی نوشیدنیتان بریزیدکف شیر تولیدشده بدین صورت به خوبی کف شیر تولیدشده با دستگاه اسپرسو نیست اما برای مصارف خانگی نسبتاً خوب است
@pasargadtabaccafeartin
دانش قهوه :تولید کف شیر توسط
ماکروفر -تجهیزات لازم: مایکروفر و شیشه ی در دار به شکل لیوان ( شیشه ی مربا ) شیشهی دردار را تا نیمه از شیر سرد پر کنید. نصف شیشه باید خالی باشد تا جا برای کف وجود داشته باشد در شیشه را ببندید و حدود ۳۰ ثانیه با بیشترین قدرت آن را تکان دهید. با این کار حجم شیر حدوداً ۲ برابر میشود.در شیشه را بردارید و آن را داخل مایکروفر بگذارید و حدود ۳۰ ثانیه با قدرت نسبتاً زیاد گرم کنید. گرم کردن شیر همچنین به پایدار شدن کف شیر کمک میکند.شیشه را از داخل مایکروفر بیرون آورید و با قاشق کف داخل آن را گوشهی شیشه نگاه دارید، شیر زیرین را روی فنجان قهوهتان بریزید و سپس کف شیر را با همان قاشق بر روی نوشیدنیتان بریزیدکف شیر تولیدشده بدین صورت به خوبی کف شیر تولیدشده با دستگاه اسپرسو نیست اما برای مصارف خانگی نسبتاً خوب است
@pasargadtabaccafeartin