2015/12/08، 01:26 PM
⏫⏫⏫⏫⏫
#دانش_قهوه ⏪ زنجبیل، هل، دارچین، جوز هندی و زیره نیز اگر در مقدار خیلی جزئی (یک پنجم قاشق چای خوری )به یک فنجان نوشیدنی قهوه مخصوصا اسپرسو اضافه شوند طعم آن را به طرز خوبی دگرگون میکنند. برای اضافه کردن طعم زنجبیل و یا جوز هندی به نوشیدنی بهتر است دانههای کامل آنها را آسیاب کرده و اندکی از آن را به نوشیدنی اضافه کنیم. همچنین میتوان یک دانه هل کوبیده یا یک چوب دارچین به نوشیدنیها اضافه کرد. فلفل قرمز و یا کمی زعفران نیز مزهی جزئی اما محسوس خوبی به نوشیدنیهای قهوه می دهد.
@pasargadtabaccafeartin
#دانش_قهوه ⏪ زنجبیل، هل، دارچین، جوز هندی و زیره نیز اگر در مقدار خیلی جزئی (یک پنجم قاشق چای خوری )به یک فنجان نوشیدنی قهوه مخصوصا اسپرسو اضافه شوند طعم آن را به طرز خوبی دگرگون میکنند. برای اضافه کردن طعم زنجبیل و یا جوز هندی به نوشیدنی بهتر است دانههای کامل آنها را آسیاب کرده و اندکی از آن را به نوشیدنی اضافه کنیم. همچنین میتوان یک دانه هل کوبیده یا یک چوب دارچین به نوشیدنیها اضافه کرد. فلفل قرمز و یا کمی زعفران نیز مزهی جزئی اما محسوس خوبی به نوشیدنیهای قهوه می دهد.
@pasargadtabaccafeartin