2015/12/21، 01:07 PM
گاهی پیش اومده که توتون بعد از خرید به دلایل مختلف مصرف نشده و داخل قوطی برای مدت زمانی میمونه , بعد از مدتی که سراغ اون میرید و سعی میکنید درب قوطی رو باز کنید , متوجه میشید که نمیشه پس سعی میکنید از چاقو , سکه یا هر وسیله دم دست دیگه استفاده کنید , بعضی مواقع میشه و گاهی حتی با استفاده از ابزار هم نمیشه !
چرا !؟
معمولا در هنگام بسته بندی در کارخانه در حدود 60% حجم هوای داخل قوطی خالی میشه و در حدود 40% باقی میمونه , با گذشت زمان فرایند تخمیر و کهنه شدن در داخل قوطی شروع میشه , بنابر شرایط نگهداری درجه هوا و رطوبت زمان این فرایند متغیر است , بهرحال براثر این فرایند هوای باقی مانده در قوطی هم مصرف میشه و بطور طبیعی درب قوطی وکیوم میشه , فشار هوای داخل قوطی کمتر از فشار هوای بیرون و در نتیجه باز کردن درب قوطی دشوار ولی خب دشواری اینکار به لذت کشیدن توتون کهنه شده می ارزه ?
این نکته هم لازم به ذکره که سخت باز شدن درب قوطی همیشه هم به این دلیل نیست میتونه بر اثر ضربه و صدمات وارده به قوطی هم پیش بیاد , حتی شاید زور بازوی بازکننده قوطی کم باشه ?
شاد باشید و سلامت
چرا !؟
معمولا در هنگام بسته بندی در کارخانه در حدود 60% حجم هوای داخل قوطی خالی میشه و در حدود 40% باقی میمونه , با گذشت زمان فرایند تخمیر و کهنه شدن در داخل قوطی شروع میشه , بنابر شرایط نگهداری درجه هوا و رطوبت زمان این فرایند متغیر است , بهرحال براثر این فرایند هوای باقی مانده در قوطی هم مصرف میشه و بطور طبیعی درب قوطی وکیوم میشه , فشار هوای داخل قوطی کمتر از فشار هوای بیرون و در نتیجه باز کردن درب قوطی دشوار ولی خب دشواری اینکار به لذت کشیدن توتون کهنه شده می ارزه ?
این نکته هم لازم به ذکره که سخت باز شدن درب قوطی همیشه هم به این دلیل نیست میتونه بر اثر ضربه و صدمات وارده به قوطی هم پیش بیاد , حتی شاید زور بازوی بازکننده قوطی کم باشه ?
شاد باشید و سلامت