انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: قهوه و کلیه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
چای و قهوه خطر ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهند

نتایج بررسی تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده نشان می‌دهد؛ در حالی که چای و قهوه ممکن است از ابتلای کلیه به سرطان پیشگیری کند،اما به نظر نمی‌رسد، شیر، آب میوه و لیموناد چنین خاصیتی داشته باشند. بر پایه مطالعات انجام شده، نوشیدن روزی سه فنجان قهوه یا بیشتر در روز تا 16 درصد از بروز سرطان کلیه جلوگیری می‌کند. همچنین کسانی که روزی یک لیوان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که از مصرف این ماده غذایی پرهیز می‌کنند تا 15 درصد ابتلای به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد. به گفته محققان، چای و قهوه حساسیت بدن را نسبت به هومورن انسولین که وظیفه کنترل قند خون را بر عهده دارد، بالا می‌برد. این در حالی است که پژوهشگران یکی از عوامل ابتلای به سرطان کلیه را بالا رفتن میزان انسولین می‌دانند. همچنین چای و قهوه دارای ترکیب‌های آنتی اکسیدانت است که از سلول‌های کلیه در برابر آثار زیانبار سرطان محافظت می‌کند. نتایج این بررسی در نشریه علمی کانسر به چاپ رسیده است
@pasargadtabaccafeartin