2016/01/07، 11:32 AM
برای شروع کار چه چیزهایی لازم داریم؟
۱- دستگاه موکاپات یا موکا اکسپرس
۲- مقداری قهوه خوب
۳-یک فنجان قهوه خوری
برای شروع به اندازه نفراتی که میخواهید آب سرد را درون محفظه پایینی دستگاه بریزید. نکتهی مهم آن است که حتما آب باید پایینتر از سوپاپ دستگاه باشد که آنرا به صورت یک زائده در بخش بیرونی دستگاه میتوانید مشاهده کنید.
موقع خرید موکا پاد حتما روی جعبه قید شده که چند کاپ (فنجان) ظرفیت دارد.
[attachment=46]
در مرحله دوم پودر قهوه را در فیلتر میانی می ریزید.
چقدر قهوه ؟ به ازای هر نفر یک قاشق مرباخوری پر قهوه را درون بخش میانی موکاپات بریزید. قهوه را نباید مانند دستگاههای حرفهای و در کافهها فشرده کنید.
بخش میانی را روی محفظهی آب قرار دهید و سپس بخش بالایی دستگاه را روی آن قرار دهید. این بخش را به صورت پیچی محکم کنید.
دستگاه را روی شعله کم اجاق قرار دهید و برای چند دقیقه منتظر باشید. اگر درب بالایی دستگاه را باز کنید پس از مدتی میبینید که قهوه به بخش بالایی وارد میشود. اگر کمی توجه کنید و به مرور پس از استشمام بوی قهوه متوجه میشوید که باید منتظر نتیجه کار باشید.
[attachment=47]
توجه: باریستاهای ایتالیایی توصیه می کنند پودر را با پشت قاشق صاف کنید تا فشرده شود. و با خلال دندان ۵ سوراخ در سطح پودر فشرده ایجاد کنید مانند عکس هایی که مشاهده می کنید.?
[attachment=48]
[attachment=49]
توجه کنید اگر شعله زیاد باشد قهوه سریع بالا میاید و احتمالا بوی سوختگی می گیرد. با شنیدن صدا و بلند شدن بخار در موکاپات را باز کنید تا بخار ایجاد شده به داخل پودر بازگشت نکند و عطر قهوه تان خراب نشود.
وقتی کف فندقی رنگ روی قهوه را دیدید قبل از اینکه قهوه بجوشد دستگاه را از روی حرارت بردارید.
[attachment=50]
قبلا از ریختن قهوه در فنجان با قاشق کوچکی قهوه را بهم برنید تا همه لایه های مختلف قهوه با هم مخلوط شود و طعم یکدستی به فنجان بدهد.
۱- دستگاه موکاپات یا موکا اکسپرس
۲- مقداری قهوه خوب
۳-یک فنجان قهوه خوری
برای شروع به اندازه نفراتی که میخواهید آب سرد را درون محفظه پایینی دستگاه بریزید. نکتهی مهم آن است که حتما آب باید پایینتر از سوپاپ دستگاه باشد که آنرا به صورت یک زائده در بخش بیرونی دستگاه میتوانید مشاهده کنید.
موقع خرید موکا پاد حتما روی جعبه قید شده که چند کاپ (فنجان) ظرفیت دارد.
[attachment=46]
در مرحله دوم پودر قهوه را در فیلتر میانی می ریزید.
چقدر قهوه ؟ به ازای هر نفر یک قاشق مرباخوری پر قهوه را درون بخش میانی موکاپات بریزید. قهوه را نباید مانند دستگاههای حرفهای و در کافهها فشرده کنید.
بخش میانی را روی محفظهی آب قرار دهید و سپس بخش بالایی دستگاه را روی آن قرار دهید. این بخش را به صورت پیچی محکم کنید.
دستگاه را روی شعله کم اجاق قرار دهید و برای چند دقیقه منتظر باشید. اگر درب بالایی دستگاه را باز کنید پس از مدتی میبینید که قهوه به بخش بالایی وارد میشود. اگر کمی توجه کنید و به مرور پس از استشمام بوی قهوه متوجه میشوید که باید منتظر نتیجه کار باشید.
[attachment=47]
توجه: باریستاهای ایتالیایی توصیه می کنند پودر را با پشت قاشق صاف کنید تا فشرده شود. و با خلال دندان ۵ سوراخ در سطح پودر فشرده ایجاد کنید مانند عکس هایی که مشاهده می کنید.?
[attachment=48]
[attachment=49]
توجه کنید اگر شعله زیاد باشد قهوه سریع بالا میاید و احتمالا بوی سوختگی می گیرد. با شنیدن صدا و بلند شدن بخار در موکاپات را باز کنید تا بخار ایجاد شده به داخل پودر بازگشت نکند و عطر قهوه تان خراب نشود.
وقتی کف فندقی رنگ روی قهوه را دیدید قبل از اینکه قهوه بجوشد دستگاه را از روی حرارت بردارید.
[attachment=50]
قبلا از ریختن قهوه در فنجان با قاشق کوچکی قهوه را بهم برنید تا همه لایه های مختلف قهوه با هم مخلوط شود و طعم یکدستی به فنجان بدهد.