انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: قهوه و دیابت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
برابر تحقیقی ۱۲ ساله بر روی ۱۲۵،۰۰۰ نفر که در سالنامه دارویی داخلی (Annals of Internal Medicine) منتشر شد در میان افرادی که به‌طور روزانه ۶ فنجان و یا بیشتر قهوه می‌نوشیدند کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت به میزان ۵۴% در مردان و ۳۰% در زنان مشاهده شد. تاثیر مصرف قهوه بدون کافئین (decaffeinated) نیمی از آن بود. دکتر فرانک هو (Frank Hu) کمک‌پروفسور مدرسه بهداشت عمومی هاروارد می‌گوید: حتا نوشیدن یک فنجان قهوه به کاهش درصد ریسک دیابت می‌انجامد. آن‌ها دریافتند که چای چنین تاثیری ندارد.