انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: قهوه موج سوم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
قهوه موج سوم

منظور از موج سوم قهوه چیست؟ Third Wave Of Coffee
قهوه‌ی موج سوم اصطلاحی‌ست تا دو نوع قهوه و نحوه‌ی مصرف آن‌ها را متمایز کند.تفاوت بین قهوه‌های تولید انبوه و قهوه‌هایی که با ظرافت و دقت و هنرمندانه در اندازه‌های کوچک به عمل می‌آیند و دم می‌کشند است.در موج دوم قهوه عموما می‌گویند که قهوه‌ی ما از فلان کشور تهیه شده و بنابراین فلان ویژگی را دارد. حال آن ‌که در قهوه‌ی موج سوم، اسم مزرعه را می‌آورند تا نشان بدهند که قهوه را فله‌ای نمی‌خرند و در انتخابش بسیار دقت می‌کنند و تا می‌توانند از مخلوط کردن دانه‌ها خودداری می‌کنند تا محصول خالص باشد. ضمن این‌ که در موج سوم، تجارت مستقیم و بی‌واسطه است. بسیاری از شرکت‌های موج سوم قهوه‌هایشان را مستقیم از مزرعه‌دار می‌خرند و نه دلال. برخلاف قهوه‌ی موج دوم، قهوه‌ی موج سوم را تنها در قهوه‌خانه‌های مستقل یا فروشگاه‌های زنجیره‌ای کوچک، شرکت‌های تفت و پخش قهوه می‌توان یافت,قهوه کلد برو نمونه ای از این نوع تهیه قهوه است,کافه ای جدید بزودی در شهر کودک شاپرک...
Dr saba saloor
@pasargadtabaccafeartin