انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: خواص قهوه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
?طبق آخرین تحقیقات دانشمندان، مصرف مکرر قهوه در طول ماه، با کاهش خطر ابتلاء به بیماری کلانژیت (بیماری کبد) همراه است.
?قهوه حاوی پروتئینی است که دارای اثری مشابه مورفین بوده و از خاصیت ضددرد و آرام‌بخشی برخوردار است. برخی از این پروتئین‌ها مشابه پروتئین‌های انسانی است. در آزمایش‌های صورت گرفته بر روی موش‌های آزمایشگاهی مشخص شد که اثرات تسکین‌دهنده پروتئین‌های موسوم به opioid peptides از دوام بیشتری برخوردار بوده و با عوارض جانبی همراه نیست.
?محققان ایتالیایی با مطالعه بر روی یک هزار و ۴۰۰ بزرگسال این کشور دریافتند که عادت مصرف کم قهوه برای حفظ سلامت مغز مفید است.
قهوه همچنین:
?دارای خاصیت انرژی بخشی و اشتیاق آفرینی است.
?دارای نقش کمکی در چربی سوزی
?افزایش تحرکات فیزیکی
?دارای ارزش غذایی بالا
?ضد آلزایمر
?ضد پارکینسون
?خواص مراقبتی بر روی کبد
?مقابله با برخی از سرطان ها
?قابلیت کاستن سکته قلبی و برخی دیگر از بیماری‌های قلب
?افزایش طول عمر
این روزها نوشیدن قهوه طرفداران زیادی پیدا کرده و اکثر ما شاید هر روز از این ماده مصرف می کنیم.
اما واقعا چقدر درباره این ماده غذایی اطلاعات داریم.
kamran
@pasargadtabaccafeartin