انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: انواع قهوه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
کاپوچینو (Cappuccino ) : مقدار 1/3 اسپرسو،1/3 شیر داغ، 1/3 کف شیر
قهوه لاته (Latte) : با افزودن شیر داغ به اسپرسو، معمولاً به نسبت 1:6 شیر داغ : اسپرسو
ما کیاتو (Macchiato ) : اسپرسو با افزودن مقداری شیر
کن پانا ( Con Panne ) : اسپرسو با افزودن مقداری خامه فرم گرفته
موکا (Mocha ): شکلات داغ با یک شات اسپرسو
آمریکانو (Americano ): آب جوش به همراه یک شات اسپرسو
@pasargadtabac
@pasargadtabaccafeartin