2016/05/30، 12:52 AM
فندك و كبريت:
اگر چه مقاله هاى بسيارى در مورد انتخاب كبريت يا فندك وجود داره ولى همون طورى كه به نظر هم مى ياد، موضوع خيلى پيچيده اى نيست و با در نظر گرفتن چند تا نكته بهترين انتخاب رو مى شه كرد.
شعله بايد نرم باشه و با حرارت به نسبت پايين بسوزه، كه توتون رو اتيش بزنه و به چوب پيپ اسيب نرسه. كبريت و عموم فندك ها (به جز فندك هاى به اصطلاح اتمى) شعله نرم دارن.
از طرف ديگه، فندك هاى غير از فندك هاى مخصوص پيپ چون شعله عمودى دارن و اينكه مجبوريد فندك رو سر و ته بگيريد، شعله هرز تكون مى خوره و به لبه اتشگاه اسيب مى زنن. مخصوصا اگر رنگ پيپ روشن باشه خيلى سريع لبه اتشگاه سياه مى شه. فندك هاى مخصوص پيپ عموما شعله هاى افقى دارن.
به علت اينكه موقع روشن كردن پيپ عموما به چندين ثانيه شعله نياز داريم، كبريت و شايد فندك هاى گازى در محيط باز و بادى، زياد كاربردى نيستند. از اين رو زيپو كه فندك بنزبنى هست مى تونه گزينه خوبى باشه (زيپو مخصوص پيپ).
ولى از اونجايى كه بوى بنزين زيپو خوشايند نيست و تاثير گذاره در طعم توتون، خيلى ها از زيپو استفاده نمى كنن.
حالا اگر زيپو رو كاملا پر از بنزين نكنيم، و وقتى فندك رو روشن كرديم چند ثانيه صبر كنيم، اون بو و در نتيجه طعم بنزين به مراتب كمتر حس خواهد شد! براى پيپ كشيدن در فضا باز و بادى يا بايد اون بوى كم بنزين تحمل كرد يا به اميد روشن موندن فندك گازى براى چند ثانيه، مرتب تلاش كرد!
اين موضوعه صبر كردن چند ثانيه قبل از آتش زدن توتون، براى كبريت هم صدق مى كنه. چند لحظه اول كه كبريت روشن مى شه، داراى مواد شيميايى بد بو و خطرناكه! چند لحظه صبر كنيد كه چوب شروع به سوختن كنه بعد توتون رو آتش بزنيد.
نويسنده : Mohammadreza
اگر چه مقاله هاى بسيارى در مورد انتخاب كبريت يا فندك وجود داره ولى همون طورى كه به نظر هم مى ياد، موضوع خيلى پيچيده اى نيست و با در نظر گرفتن چند تا نكته بهترين انتخاب رو مى شه كرد.
شعله بايد نرم باشه و با حرارت به نسبت پايين بسوزه، كه توتون رو اتيش بزنه و به چوب پيپ اسيب نرسه. كبريت و عموم فندك ها (به جز فندك هاى به اصطلاح اتمى) شعله نرم دارن.
از طرف ديگه، فندك هاى غير از فندك هاى مخصوص پيپ چون شعله عمودى دارن و اينكه مجبوريد فندك رو سر و ته بگيريد، شعله هرز تكون مى خوره و به لبه اتشگاه اسيب مى زنن. مخصوصا اگر رنگ پيپ روشن باشه خيلى سريع لبه اتشگاه سياه مى شه. فندك هاى مخصوص پيپ عموما شعله هاى افقى دارن.
به علت اينكه موقع روشن كردن پيپ عموما به چندين ثانيه شعله نياز داريم، كبريت و شايد فندك هاى گازى در محيط باز و بادى، زياد كاربردى نيستند. از اين رو زيپو كه فندك بنزبنى هست مى تونه گزينه خوبى باشه (زيپو مخصوص پيپ).
ولى از اونجايى كه بوى بنزين زيپو خوشايند نيست و تاثير گذاره در طعم توتون، خيلى ها از زيپو استفاده نمى كنن.
حالا اگر زيپو رو كاملا پر از بنزين نكنيم، و وقتى فندك رو روشن كرديم چند ثانيه صبر كنيم، اون بو و در نتيجه طعم بنزين به مراتب كمتر حس خواهد شد! براى پيپ كشيدن در فضا باز و بادى يا بايد اون بوى كم بنزين تحمل كرد يا به اميد روشن موندن فندك گازى براى چند ثانيه، مرتب تلاش كرد!
اين موضوعه صبر كردن چند ثانيه قبل از آتش زدن توتون، براى كبريت هم صدق مى كنه. چند لحظه اول كه كبريت روشن مى شه، داراى مواد شيميايى بد بو و خطرناكه! چند لحظه صبر كنيد كه چوب شروع به سوختن كنه بعد توتون رو آتش بزنيد.
نويسنده : Mohammadreza