2016/06/26، 05:59 PM
مواد لازم جهت تهیه قهوه کاکائویی خنک:
2-3 قاشق چای خوری سیروپ شکلاتی
113 میلی لیتر شیر
250 میلی لیتر اسپرسو سرد یا اسپرسو قوی سرد
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
8 تکه یخ
خامه زده شده برای تزیین
مراحل انجام کار:
1. در یک کاسه کوچک، سیروپ شکلات را با شیر مخلوط کرده تا جایی که سیروپ کاملا حل شود.
2. اسپرسو سرد و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
3. یخ ها را درون لیوان های بلند 250 میلی لیتری که قبلا در فریزر سرد و حالت برفکی به خود گرفته اند بریزید.
4. روی لیوان را با خامه تزیین کنید.
2-3 قاشق چای خوری سیروپ شکلاتی
113 میلی لیتر شیر
250 میلی لیتر اسپرسو سرد یا اسپرسو قوی سرد
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
8 تکه یخ
خامه زده شده برای تزیین
مراحل انجام کار:
1. در یک کاسه کوچک، سیروپ شکلات را با شیر مخلوط کرده تا جایی که سیروپ کاملا حل شود.
2. اسپرسو سرد و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
3. یخ ها را درون لیوان های بلند 250 میلی لیتری که قبلا در فریزر سرد و حالت برفکی به خود گرفته اند بریزید.
4. روی لیوان را با خامه تزیین کنید.