2016/06/29، 06:18 PM
قهوه خفاشی
Bat Coffee
![[تصویر: bea71fc5-7052-4a35-bba6-098001249fbe.jpg]](http://www.scairan.com/UploadedFiles/Articles/bea71fc5-7052-4a35-bba6-098001249fbe.jpg)
کشاورزان قهوه جامائیکائی برای تشخیص زمان مناسب جهت برداشت گیلاسهای قهوه منتظر گرفتن تاییدیه از خفاشها می شوند ، خفاشها وقتی پالپهای (کاسکارا) گیلاس قهوه رسیده و شیرین باشند شروع به گاز گرفتن و مکیدن گیلاس قهوه می کنند.
این بهترین علامت به کشاورزانی است که حدود 9 ماه منتظر برداشت محصول هستند. گیلاسهایی که توسط خفاشها انتخاب شده جداگانه برداشت و چون کیفیت بالاتری دارد ، گرانتر به بازار عرضه می شود.
تولید سالیانه این قهوه حدود 200 کیلوگرم تخمین زده می شود.
Bat Coffee
![[تصویر: bea71fc5-7052-4a35-bba6-098001249fbe.jpg]](http://www.scairan.com/UploadedFiles/Articles/bea71fc5-7052-4a35-bba6-098001249fbe.jpg)
کشاورزان قهوه جامائیکائی برای تشخیص زمان مناسب جهت برداشت گیلاسهای قهوه منتظر گرفتن تاییدیه از خفاشها می شوند ، خفاشها وقتی پالپهای (کاسکارا) گیلاس قهوه رسیده و شیرین باشند شروع به گاز گرفتن و مکیدن گیلاس قهوه می کنند.
این بهترین علامت به کشاورزانی است که حدود 9 ماه منتظر برداشت محصول هستند. گیلاسهایی که توسط خفاشها انتخاب شده جداگانه برداشت و چون کیفیت بالاتری دارد ، گرانتر به بازار عرضه می شود.
تولید سالیانه این قهوه حدود 200 کیلوگرم تخمین زده می شود.