2016/06/29، 07:19 PM
[attachment=115]
ائروپرس (Aeropress)
ائروپرس از دو مخزن استوانهای تشکیل شده است. استوانهی کوچکتر در انتهای خود پیستونی از جنس لاستیک دارد که باعث میشود در داخل استوانهی بزرگتر جا بیفتد و آن را در مقابل هوا عایق کند.
ساز و کار ائروپرس بدین صورت است که پودر قهوه را بر روی فیلتر صفحهای کاغذی که داخل داخل استوانهی بزرگتر قرار دادهایم میریزیم، سپس آب داغ را بر روی پودر قهوه میریزیم و به مدت ۱۰ ثانیه با قاشق مخصوص هم میزنیم. سپس استوانهی کوچکتر را که در انتهایش پیستونی نیز دارد در استوانهی بزرگتر فرو میبریم و قهوه را به پایین فشار میدهیم. قهوهی دمشده به درون ماگ قهوهخوریمان که از پیش در زیر استوانهی بزرگتر قرار دادهایم میریزد. ائروپرس و فرنچ پرس هر دو با پیستون کار میکنند، اما تفاوت قهوهی دمشده توسط ائروپرس در این است که به علت استفاده از فیلتر کاغذی دُردی از خود در فنجان باقی نمیگذارد و همچنین میتوان از درجهی آسیاب ریزتری برای دانههای قهوه در آن استفاده کرد و در نتیجه طعم بیشتری از آنها استخراج کرد
ائروپرس (Aeropress)
ائروپرس از دو مخزن استوانهای تشکیل شده است. استوانهی کوچکتر در انتهای خود پیستونی از جنس لاستیک دارد که باعث میشود در داخل استوانهی بزرگتر جا بیفتد و آن را در مقابل هوا عایق کند.
ساز و کار ائروپرس بدین صورت است که پودر قهوه را بر روی فیلتر صفحهای کاغذی که داخل داخل استوانهی بزرگتر قرار دادهایم میریزیم، سپس آب داغ را بر روی پودر قهوه میریزیم و به مدت ۱۰ ثانیه با قاشق مخصوص هم میزنیم. سپس استوانهی کوچکتر را که در انتهایش پیستونی نیز دارد در استوانهی بزرگتر فرو میبریم و قهوه را به پایین فشار میدهیم. قهوهی دمشده به درون ماگ قهوهخوریمان که از پیش در زیر استوانهی بزرگتر قرار دادهایم میریزد. ائروپرس و فرنچ پرس هر دو با پیستون کار میکنند، اما تفاوت قهوهی دمشده توسط ائروپرس در این است که به علت استفاده از فیلتر کاغذی دُردی از خود در فنجان باقی نمیگذارد و همچنین میتوان از درجهی آسیاب ریزتری برای دانههای قهوه در آن استفاده کرد و در نتیجه طعم بیشتری از آنها استخراج کرد