2016/08/05، 12:43 PM
Dr.Saba Saloor:
❄️☕️
قهوه تابستانی با خامه
مواد لازم :
خامه غلیظ ۱ لیوان
ژلاتین ۴ ق م
قهوه فوری غلیظ ۲۵۰ میلی لیتر
شکر ۴ ق غ
هل ۴ عدد
مواد لازم برای شربت قهوه :
قهوه غلیظ ۲۰۰ میلی لیتر
شکر ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
1 هل را پودر کنید، همراه با خامه و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود اما مراقب باشید نجوشد. ژلاتین ها را در نصف پیمانه اب سرد حل کنید و همراه با قهوه به این مواد اضافه کنید وقتی خوب مخلوط شد از روی حرارت بردارید.
2 مایع آماده شده را درون فنجان ها بریزید به مدت حداقل ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.
3 برای سرو این دسر یهتر است از شربت قهوه هم استفاده کنید قهوه غلیظ را با شکر مخلوط و کمی حرارت دهید تا شکر ها حل شود پس از خنک شدن شربت و موقع سرو بر روی فنجان ها بریزید.
دکتر صبا سالور
انجمن پيپ و قهوه پاسارگادتاباك و كافه آرتين.
ميرداماد،رزميرداماد،طبقه دوم
٠٩٣٥٢٢٠٠٠٧٧
https://telegram.me/joinchat/BiarSjucjUfUpVwy11mbjQ
❄️☕️
قهوه تابستانی با خامه
مواد لازم :
خامه غلیظ ۱ لیوان
ژلاتین ۴ ق م
قهوه فوری غلیظ ۲۵۰ میلی لیتر
شکر ۴ ق غ
هل ۴ عدد
مواد لازم برای شربت قهوه :
قهوه غلیظ ۲۰۰ میلی لیتر
شکر ۲۰۰ گرم
طرز تهیه :
1 هل را پودر کنید، همراه با خامه و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود اما مراقب باشید نجوشد. ژلاتین ها را در نصف پیمانه اب سرد حل کنید و همراه با قهوه به این مواد اضافه کنید وقتی خوب مخلوط شد از روی حرارت بردارید.
2 مایع آماده شده را درون فنجان ها بریزید به مدت حداقل ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.
3 برای سرو این دسر یهتر است از شربت قهوه هم استفاده کنید قهوه غلیظ را با شکر مخلوط و کمی حرارت دهید تا شکر ها حل شود پس از خنک شدن شربت و موقع سرو بر روی فنجان ها بریزید.
دکتر صبا سالور
انجمن پيپ و قهوه پاسارگادتاباك و كافه آرتين.
ميرداماد،رزميرداماد،طبقه دوم
٠٩٣٥٢٢٠٠٠٧٧
https://telegram.me/joinchat/BiarSjucjUfUpVwy11mbjQ