انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: ریسترتو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
Dr.Saba Saloor:
☕️ریسترتو
این نوع اسپرسو غلیظ‌ترین نوع اسپرسو محسوب می‌گردد. به "شات کوتاه" معروف است. برای تهیه ریسترتو به همان مقدار پودر قهوه‌ای که در تهیه اسپرسو ساده استفاده کردیم، لازم داریم. اما مقدار آب آن به ۱۵ تا ۲۰ میلی‌لیتر کاهش پیدا می‌کند.
این موضوع به این معنی نیست که ریسترتو نصف اسپرسو معمولیست، بلکه ریسترتو غلیظ‌تر و تاثیرگذارتر است. البته کافئین کمتری دارد.
انجمن پيپ و قهوه پاسارگادتاباك و كافه آرتين.
ميرداماد،رزميرداماد،طبقه دوم
٠٩٣٥٢٢٠٠٠٧٧
https://telegram.me/joinchat/BiarSjucjUfUpVwy11mbjQ