2016/08/09، 04:45 PM
همه ی ما می دانیم که برای آماده کردن یک فنجان قهوه با عطر و بوی تازه باید قهوه را به صورت تازه قبل از دم کردن قهوه آسیاب کنیم و برای بدست آوردن یک فنجان قهوه ی خوب شما باید بسته به طرز تهیه قهوه مورد علاقه خود یا مشتریتان میزان آسیاب قهوه خود را تنظیم کنید.باانجمن قهوه پاسارگاد تاباک همراه باشید.
انواع آسیاب قهوه :
آسیاب قهوه دندانهای ( Electric Burr Grinders )
امروزه اکثر آسیاب هایی که در مغازه ها مورد استفاده قرار می گیرند جزء آسیاب های دندانه ای هستند.این آسیاب ها به دو دسته ی آسیاب های دندانه ای قیفی ( Conical Burr Grinder ) و آسیاب های دندانه ای صفحه ای ( Flat Burr Grinder ) تقسیم می شوند که ظاهری شبیه به هم دارند و فقط نوع تیغه ها و سرعت چرخش تیغه ها در آنها متفاوت است.قهوه در آسیاب های دندانه ای به صورت یکدست آسیاب می شود.بسیاری از قابلیت ها مانند درجه تنظیم میزان پودر کردن و زمان سنج قابل تنظیم برای جلوگیری از هدر رفتن پودر بر روی بعضی از انواع این آسیاب ها قرار دارد.
آسیاب قهوه دندانه ای قیفی ( Conical Burr Grinder )
در این نوع از آسیاب ها قهوه ها از بین از دو صفحهی موجدار فلزی( Steel Corrugated Plates ) یا سرامیکی که در هم جفت می شوند عبور کرده و به پودر تبدیل می شوند.فاصله ی این دو صفحه درجه پودر شدن قهوه را تعیین می کند و قابل تنطیم است.این آسیاب ها دارای سرعت مناسب هستند که مانع از ایجاد حرارت و گرم شدن قهوه و از بین رفتن عطر و بوی آن می شوند.
ادامه دارد...
انواع آسیاب قهوه :
آسیاب قهوه دندانهای ( Electric Burr Grinders )
امروزه اکثر آسیاب هایی که در مغازه ها مورد استفاده قرار می گیرند جزء آسیاب های دندانه ای هستند.این آسیاب ها به دو دسته ی آسیاب های دندانه ای قیفی ( Conical Burr Grinder ) و آسیاب های دندانه ای صفحه ای ( Flat Burr Grinder ) تقسیم می شوند که ظاهری شبیه به هم دارند و فقط نوع تیغه ها و سرعت چرخش تیغه ها در آنها متفاوت است.قهوه در آسیاب های دندانه ای به صورت یکدست آسیاب می شود.بسیاری از قابلیت ها مانند درجه تنظیم میزان پودر کردن و زمان سنج قابل تنظیم برای جلوگیری از هدر رفتن پودر بر روی بعضی از انواع این آسیاب ها قرار دارد.
آسیاب قهوه دندانه ای قیفی ( Conical Burr Grinder )
در این نوع از آسیاب ها قهوه ها از بین از دو صفحهی موجدار فلزی( Steel Corrugated Plates ) یا سرامیکی که در هم جفت می شوند عبور کرده و به پودر تبدیل می شوند.فاصله ی این دو صفحه درجه پودر شدن قهوه را تعیین می کند و قابل تنطیم است.این آسیاب ها دارای سرعت مناسب هستند که مانع از ایجاد حرارت و گرم شدن قهوه و از بین رفتن عطر و بوی آن می شوند.
ادامه دارد...