2016/08/30، 04:42 PM
دستگاه آئروپرس ترکیب ۲ دستگاه فرنچ پرس و اسپرسو میکر است.در واقع در این دستگاه در حالی که قهوه غوطه ور است تحت فشار هم قرار می گیرد.با ما همراه باشید.
طرز تهیه قهوه با دستگاه آئروپرس (Aeropress)
مرحله ی ۱ . قرار دادن استوانه ها
استوانهی کوچکتر و دارای پیستون را داخل استوانهی بزرگتر قرار دهید و سپس برای جلوگیری از ریختن قهوه هنگام کار هر دوی آنها را که اکنون به یکدیگر چفت شدهاند به صورت وارونه روی میز بگذارید.
مرحله ی ۲ . اضافه کردن قهوه
دانه ها ی قهوه را با درجه ای آسیاب کنید که اندازه ی پودر بدست آمده بین پودر اسپرسو و پودر قهوه ساز فیلتری-قطره ای باشد سپس قیف را روی استوانه ی بزرگتر قرار دهید و برای یک فنجان ۲ قاشق غذاخوری قهوه در استوانه ی بزرگ بریزید.
مرحله ی ۳ . اضافه کردن آب داغ
آب را گرم کنید تا به جوش آید و حدود ۵۰ ثانیه صبر کنید تا کمی خنک شود و درجه حرارت آن به ۷۳ تا ۸۰ درجه سانتیگراد برسد.سپس زمان سنج خود را روی ۱ دقیقه تنظیم کنید و آب را تا روی عدد ۳ روی قهوه بریزید ( ۵۰ گرم آب ) آن را با قاشق مخصوص هم بزنید به طوری که تمام قهوه به خوبی خیس بخورد.سپس دوباره درون استوانه آب داغ بریزید ( ۵۰ گرم ) تا روی عدد ۲ را بپوشاند و سطح آب بین عدد ۱ و ۲ باشد.
مرحلهی ۴ . قرار دادن فیلتر
فیلتر کاغذی مخصوص آئروپرس را روی درپوش پلاستیکی قرار دهید و کمی آب گرم روی آن بریزید تا بوی کاغذ از بین برود و درپوش را در جایگاهش بر روی استوانه بگذارید.دقت کنید که فیلتر در جای خودش محکم باشد.
مرحلهی ۵ . هم زدن مجدد قهوه
هنگامی که زمانسنج نشان داد که ۱ دقیقه به پایان رسیده کل دستگاه را ۴۵ درجه بچرخانید تا موازی با سطح میز شود و سپس برای ۱۰ ثانیه آن را آرام تکان دهید تا قهوه هم زده شود.دقت کنید که این مرحله الزامی نیست و باید مراقب باشید تا فیلتر کاغذب از درپوش جدا نشود.
مرحله ی ۶ . فشردن پیستون
سپس دستگاه را روی ماگ ( فنجان ) خود قرار دهید به طوری که استوانه ی کوچکتر دارای پیستون در بالا و استوانه ی حاوی قهوه در پایین قرار گیرد.سپس پیستون را به سمت پایین فشرده کنید و به محض شنیده شدن صدای هیس هوا کار را متوقف کنید و پیستون را به سمت بالا بکشید.قهوه ی دم شده غلیظ است و در صورت دلخواه شما میتوانید کمی آب داغ یا شیر به قهوه ی خود اضافه کنید تا کمی رقیق شود.
طرز تهیه قهوه با دستگاه آئروپرس (Aeropress)
مرحله ی ۱ . قرار دادن استوانه ها
استوانهی کوچکتر و دارای پیستون را داخل استوانهی بزرگتر قرار دهید و سپس برای جلوگیری از ریختن قهوه هنگام کار هر دوی آنها را که اکنون به یکدیگر چفت شدهاند به صورت وارونه روی میز بگذارید.
مرحله ی ۲ . اضافه کردن قهوه
دانه ها ی قهوه را با درجه ای آسیاب کنید که اندازه ی پودر بدست آمده بین پودر اسپرسو و پودر قهوه ساز فیلتری-قطره ای باشد سپس قیف را روی استوانه ی بزرگتر قرار دهید و برای یک فنجان ۲ قاشق غذاخوری قهوه در استوانه ی بزرگ بریزید.
مرحله ی ۳ . اضافه کردن آب داغ
آب را گرم کنید تا به جوش آید و حدود ۵۰ ثانیه صبر کنید تا کمی خنک شود و درجه حرارت آن به ۷۳ تا ۸۰ درجه سانتیگراد برسد.سپس زمان سنج خود را روی ۱ دقیقه تنظیم کنید و آب را تا روی عدد ۳ روی قهوه بریزید ( ۵۰ گرم آب ) آن را با قاشق مخصوص هم بزنید به طوری که تمام قهوه به خوبی خیس بخورد.سپس دوباره درون استوانه آب داغ بریزید ( ۵۰ گرم ) تا روی عدد ۲ را بپوشاند و سطح آب بین عدد ۱ و ۲ باشد.
مرحلهی ۴ . قرار دادن فیلتر
فیلتر کاغذی مخصوص آئروپرس را روی درپوش پلاستیکی قرار دهید و کمی آب گرم روی آن بریزید تا بوی کاغذ از بین برود و درپوش را در جایگاهش بر روی استوانه بگذارید.دقت کنید که فیلتر در جای خودش محکم باشد.
مرحلهی ۵ . هم زدن مجدد قهوه
هنگامی که زمانسنج نشان داد که ۱ دقیقه به پایان رسیده کل دستگاه را ۴۵ درجه بچرخانید تا موازی با سطح میز شود و سپس برای ۱۰ ثانیه آن را آرام تکان دهید تا قهوه هم زده شود.دقت کنید که این مرحله الزامی نیست و باید مراقب باشید تا فیلتر کاغذب از درپوش جدا نشود.
مرحله ی ۶ . فشردن پیستون
سپس دستگاه را روی ماگ ( فنجان ) خود قرار دهید به طوری که استوانه ی کوچکتر دارای پیستون در بالا و استوانه ی حاوی قهوه در پایین قرار گیرد.سپس پیستون را به سمت پایین فشرده کنید و به محض شنیده شدن صدای هیس هوا کار را متوقف کنید و پیستون را به سمت بالا بکشید.قهوه ی دم شده غلیظ است و در صورت دلخواه شما میتوانید کمی آب داغ یا شیر به قهوه ی خود اضافه کنید تا کمی رقیق شود.