2016/09/10، 03:46 PM
Dr.Saba Saloor:
☕️قهوه ترک یا ارمنی یا عربی
قهوه ای که لرد دارد و برای فال گرفتن هم مناسب است ?
راز یک قهوه عالی اماده سازی ان با حرارت ملایم است ، بهتر است برای تهیه قهوه ترک مانند دیگر قهوهها از پودر دانههای قهوه تازه برشته شده استفاده کنید چون عطر و طعمی عالی خواهید داشت.
پس از اسیاب کردن قهوه باید پودری یکدست داشته باشید ؛ پودر دانههای قهوه ترک باید کاملا ریز و یکدست اسیاب شده باشند.
برای تهیه بهترین نوع قهوه ترک باید 1 قاشق چایخوری پودر قهوه را با 1 فنجان اب بسیار سرد مخلوط کنید ( با اب سرد کف خامه ای خوبی روی قهوه ایجاد میشود ) ، اگر تمایل دارید که شکر هم اضافه کنید باید از پودر شکر یا شکرهایی که زود حل میشوند استفاده نمائید.
قهوه ترک در 4 نوع سرو میشود : قهوه ساده بدون شکر ، قهوه با نصف قاشق چایخوری شکر ، قهوه با یک قاشق چایخوری شکر و قهوه با شکر بسیار زیاد.
برای اماده سازی قهوه ترک ابتدا پودر قهوه + اب سرد + شکر ( در صورت تمایل ) را داخل قهوه جوش بریزید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید ، به ارامی با قاشق مواد را مخلوط کنید ، پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند قاشق را خارج کنید و منتظر بمانید تا قهوه به جوش بیاید.
پس از اینکه قهوه شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید ، اگر قهوه بجوشد دیگر خامه ای روی ان نخواهید داشت ، قهوه را درون فنجان بریزید و سرو کنید.
نکته : قهوه ترک را با 1 لیوان اب سرد سرو کنید ، اب سرد را قبل از نوشیدن قهوه مصرف میکنند تا طعم دهان تازه شده و مزه قهوه قوی تر حس شود.
میتوانید برای داشتن قهوه ای با طعم قوی تر قهوه را پس از به جوش امدن از روی حرارت بردارید و پس از چند ثانیه مجدد روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، این عمل را 3 بار تکرار کنید تا طعم قوی تری داشته باشید.
جهت تهیه قهوه عربی زمان آسیاب قهوه هل و دارچین و یا حتی پوست پرتقال استفاده می کنند .
Dr.s.saloor
http://www.coffeereview.ir
@pasargadtabaccafeartin
☕️قهوه ترک یا ارمنی یا عربی
قهوه ای که لرد دارد و برای فال گرفتن هم مناسب است ?
راز یک قهوه عالی اماده سازی ان با حرارت ملایم است ، بهتر است برای تهیه قهوه ترک مانند دیگر قهوهها از پودر دانههای قهوه تازه برشته شده استفاده کنید چون عطر و طعمی عالی خواهید داشت.
پس از اسیاب کردن قهوه باید پودری یکدست داشته باشید ؛ پودر دانههای قهوه ترک باید کاملا ریز و یکدست اسیاب شده باشند.
برای تهیه بهترین نوع قهوه ترک باید 1 قاشق چایخوری پودر قهوه را با 1 فنجان اب بسیار سرد مخلوط کنید ( با اب سرد کف خامه ای خوبی روی قهوه ایجاد میشود ) ، اگر تمایل دارید که شکر هم اضافه کنید باید از پودر شکر یا شکرهایی که زود حل میشوند استفاده نمائید.
قهوه ترک در 4 نوع سرو میشود : قهوه ساده بدون شکر ، قهوه با نصف قاشق چایخوری شکر ، قهوه با یک قاشق چایخوری شکر و قهوه با شکر بسیار زیاد.
برای اماده سازی قهوه ترک ابتدا پودر قهوه + اب سرد + شکر ( در صورت تمایل ) را داخل قهوه جوش بریزید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید ، به ارامی با قاشق مواد را مخلوط کنید ، پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند قاشق را خارج کنید و منتظر بمانید تا قهوه به جوش بیاید.
پس از اینکه قهوه شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید ، اگر قهوه بجوشد دیگر خامه ای روی ان نخواهید داشت ، قهوه را درون فنجان بریزید و سرو کنید.
نکته : قهوه ترک را با 1 لیوان اب سرد سرو کنید ، اب سرد را قبل از نوشیدن قهوه مصرف میکنند تا طعم دهان تازه شده و مزه قهوه قوی تر حس شود.
میتوانید برای داشتن قهوه ای با طعم قوی تر قهوه را پس از به جوش امدن از روی حرارت بردارید و پس از چند ثانیه مجدد روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، این عمل را 3 بار تکرار کنید تا طعم قوی تری داشته باشید.
جهت تهیه قهوه عربی زمان آسیاب قهوه هل و دارچین و یا حتی پوست پرتقال استفاده می کنند .
Dr.s.saloor
http://www.coffeereview.ir
@pasargadtabaccafeartin