2016/11/09، 03:41 PM
قدمت این سوال کمتر از عمر بهوجود آمدن این دو نوع قهوه نیست. کف شیر، اسپرسو و شیر را با چه نسبتی باید با هم ترکیب کرد تا کاپوچینو بهدست داده شود؟ شیری که برای درست کردن لاته استفاده میشود چه فرقی با شیر کاپوچینو دارد؟ کف روی لاته و کاپوچینو چه تفاوتی با هم دارند؟
بهتر است اول نگاهی به رسیپی هر دو نوع بیندازیم
کافه لاته
۱ شات اسپرسو + شیر گرم (تا جایی که لیوان پر شود) + یک لایه کف شیر (فوم)
کاپوچینو
نصف لیوان قهوه اسپرسو + نصف لیوان کف شیر + شیر گرم (برای بالا آمدن کف شیر از سطح لیوان)
لافه لاته یک نوشیدنی بسیار ملایم است و بسته به انتخاب اندازه لیوان مقدار شیر اضافه شده به ۱ شات قهوه تغییر میکند و میتواند سبکتر شود، اما در کاپوچینو با تغییر سایز لیوان طعم قهوه تغییر نمیکند و علاوه بر زیاد بودن میزان کف در آن کلا پایه تلختری نسبت به کافه لاته دارد.
بهتر است اول نگاهی به رسیپی هر دو نوع بیندازیم
کافه لاته
۱ شات اسپرسو + شیر گرم (تا جایی که لیوان پر شود) + یک لایه کف شیر (فوم)
کاپوچینو
نصف لیوان قهوه اسپرسو + نصف لیوان کف شیر + شیر گرم (برای بالا آمدن کف شیر از سطح لیوان)
لافه لاته یک نوشیدنی بسیار ملایم است و بسته به انتخاب اندازه لیوان مقدار شیر اضافه شده به ۱ شات قهوه تغییر میکند و میتواند سبکتر شود، اما در کاپوچینو با تغییر سایز لیوان طعم قهوه تغییر نمیکند و علاوه بر زیاد بودن میزان کف در آن کلا پایه تلختری نسبت به کافه لاته دارد.