2017/01/04، 04:33 PM
روش تهیه
مواد لازم قهوه پرتقالی :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شکلات سفید
2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 529 کالری
آب پرتقال
یک فنجان
100 گرم / 33 کالری
بستنی وانیل
یک اسکوپ
100 گرم / 190 کالری
یخ
3 مکعب
100 گرم / 0 کالری
قهوه اسپرسو
15 میلی لیتر
100 گرم / 2 کالری
روش تهیه قهوه پرتقالی :
* توسط یک دستگاه آب مرکبات گیری، آب پرتقال را بگیرید، سپس به داخل پارچ مخلوط کن بریزید. شکلات سفید را با رنده ریز کنید و به آب پرتقال بیفزایید. مابقی مواد را به ترتیب گفته شده به پارچ اضافه کنید. در انتها لیوان را با قهوه و پرتقال تزئین کنید.
نکته سلامت :
*.پس از صرف شام خود را مهمان یک دسر خوشمزه هیجان انگیز کنید.
*.که ترکیبی خاص و طعمی متفاوت با آنچه تا کنون نوشیده اید دارد.
*.پرتقال حاوی مقادیر زیادی ویتامین ث است. اسید آن باعث پاکسازی معده می شود.
فوت آشپزی :
*.اگر تمایلی به استفاده از یخ نداشتید، مقدار بستنی وانیل را زیاد کنید.
خواص پرتقال :
*.خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است.اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند.پرتقال خون را تمیز می کند.پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصی قلیایی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است.
*.برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند.
مواد لازم قهوه پرتقالی :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شکلات سفید
2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 529 کالری
آب پرتقال
یک فنجان
100 گرم / 33 کالری
بستنی وانیل
یک اسکوپ
100 گرم / 190 کالری
یخ
3 مکعب
100 گرم / 0 کالری
قهوه اسپرسو
15 میلی لیتر
100 گرم / 2 کالری
روش تهیه قهوه پرتقالی :
* توسط یک دستگاه آب مرکبات گیری، آب پرتقال را بگیرید، سپس به داخل پارچ مخلوط کن بریزید. شکلات سفید را با رنده ریز کنید و به آب پرتقال بیفزایید. مابقی مواد را به ترتیب گفته شده به پارچ اضافه کنید. در انتها لیوان را با قهوه و پرتقال تزئین کنید.
نکته سلامت :
*.پس از صرف شام خود را مهمان یک دسر خوشمزه هیجان انگیز کنید.
*.که ترکیبی خاص و طعمی متفاوت با آنچه تا کنون نوشیده اید دارد.
*.پرتقال حاوی مقادیر زیادی ویتامین ث است. اسید آن باعث پاکسازی معده می شود.
فوت آشپزی :
*.اگر تمایلی به استفاده از یخ نداشتید، مقدار بستنی وانیل را زیاد کنید.
خواص پرتقال :
*.خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است.اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند.پرتقال خون را تمیز می کند.پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصی قلیایی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است.
*.برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند.