2017/01/04، 04:34 PM
مارشمالوی ذوب شده 1/2فنجان
بستنی وانیلی 4 فنجان
قهوه دم کرده سرد شده 1/2 فنجان
شکلات ذوب شده 2 ق غ
مواد لازم برای تزئین :
خامه ی فرم گرفته 1/2 لیوان
مارشمالو ذوب شده 1 ق غ
بیسکوئیت خرد شده 2 ق غ
آبنبات قهوه 2 عدد
ابتدا 2تا لیوان برداشته
سپس شکلات ذوب شده رو بصورت نامنظم در دیواره ی داخلی لیوان بریزید(حرکت بصورت بالا و پایین).
بنا به گزارش آکاایران : بعد لبه های لیوان رو با 1 ق غ مارشمالو ذوب شده آغشته کنید و سپس در داخل بیسکوئیت خرد شده غوطه ور کنید تا خرده بیسکوئیت ها به مارشمالو بچسبند.
(در دستور اصلی از کراکر گندمی استفاده شده که میتوان بجای آن از پتی بور استفاده کرد)
لیوان هارو در کنار قرار دهید .
قهوه ی دم کرده رو که در دمای اتاق خنک شده رو بهمراه بستنی و مارشمالوی ذوب شده در مخلوط کن (بلندر)ریخته و تا زمانیکه روان و خامه مانند شود میکس کنید.
سپس در لیوان ها بریزید .
قسمت رویی لیوان ها خامه ی فرم گرفته بریزید و رو ی هر کدام یک دانه آبنبات یا شکلات قهوه قرار دهید.
بستنی وانیلی 4 فنجان
قهوه دم کرده سرد شده 1/2 فنجان
شکلات ذوب شده 2 ق غ
مواد لازم برای تزئین :
خامه ی فرم گرفته 1/2 لیوان
مارشمالو ذوب شده 1 ق غ
بیسکوئیت خرد شده 2 ق غ
آبنبات قهوه 2 عدد
ابتدا 2تا لیوان برداشته
سپس شکلات ذوب شده رو بصورت نامنظم در دیواره ی داخلی لیوان بریزید(حرکت بصورت بالا و پایین).
بنا به گزارش آکاایران : بعد لبه های لیوان رو با 1 ق غ مارشمالو ذوب شده آغشته کنید و سپس در داخل بیسکوئیت خرد شده غوطه ور کنید تا خرده بیسکوئیت ها به مارشمالو بچسبند.
(در دستور اصلی از کراکر گندمی استفاده شده که میتوان بجای آن از پتی بور استفاده کرد)
لیوان هارو در کنار قرار دهید .
قهوه ی دم کرده رو که در دمای اتاق خنک شده رو بهمراه بستنی و مارشمالوی ذوب شده در مخلوط کن (بلندر)ریخته و تا زمانیکه روان و خامه مانند شود میکس کنید.
سپس در لیوان ها بریزید .
قسمت رویی لیوان ها خامه ی فرم گرفته بریزید و رو ی هر کدام یک دانه آبنبات یا شکلات قهوه قرار دهید.