2017/02/09، 05:01 PM
سختیها و زیباییهای کار در خیابان
تجربهی رویارویی با عابر پیاده به عنوان مشتری جذابیتها و سختیهایی دارد که تا هر روز با آن روبهرو نباشید از نزدیک لمسشان نمیکنید. استقبال مردم و حمایت کسبه و مشتریها یک روی سکه است و روی دیگر آن به عنوان مثال نکتهای ست که ذکرا میگوید: «بارها و بارها پیش آمده که مردم آمدهاند خوردهاند و هیچ هزینهای ندادهاند و رفتهاند. ما هم نرفتیم دنبالشان که پول بگیریم. مثلا کیک و کوکی روی میز بوده و جمعیت زیاد بوده و کیکها و کوکیها را بدون پرداخت هزینه خوردهاند. این کار شاید از دور بامزه باشد ولی سختیها و ضررهای خودش را دارد. اغلب فقط فکر میکنند مغازهدار اجاره میدهد و تو نمیدهی!»
صاحبان واگن کافی، پین کافه و نورلند هم از حمایت اغلب کسبه محل و مشتریها میگویند. برای محمد قبادی آشنا کردن مردم عادی با قهوه و نوشیدنیهای بر پایه اسپرسو هم جذابیت دارد. او میگوید باریستای کافه سیارشان تلاش زیادی میکند تا اسپرسو و خانوادهشان را به عابران معرفی کند و بسته به ذائقهی مشتری به آنها قهوه پیشنهاد کند.
تب و تاب راهاندازی کافههای سیار فقط مخصوص به تهران و فولکسواگنها نیست. نورلند کافه یک جیپ را با دو دستگاه نسپرسو تبدیل به کافه کرده و کافه برفین یک پراید وانت است که دستگاه اسپرسو ندارد و با چای، دمنوش و نوشیدنیهای سنتی به عابران خیابان سرویس میدهد. در شهرهای کاشان، اصفهان، شیراز، رشت و مشهد هم کافههای سیار راه افتادهاند و مشغول به کارند. اگر شما هم اطلاعاتی از چند و چون کار این کافهها در شهرهای دیگر دارید و یا کافههای سیار بیشتری را میشناسید به ما معرفی کنید.
تجربهی رویارویی با عابر پیاده به عنوان مشتری جذابیتها و سختیهایی دارد که تا هر روز با آن روبهرو نباشید از نزدیک لمسشان نمیکنید. استقبال مردم و حمایت کسبه و مشتریها یک روی سکه است و روی دیگر آن به عنوان مثال نکتهای ست که ذکرا میگوید: «بارها و بارها پیش آمده که مردم آمدهاند خوردهاند و هیچ هزینهای ندادهاند و رفتهاند. ما هم نرفتیم دنبالشان که پول بگیریم. مثلا کیک و کوکی روی میز بوده و جمعیت زیاد بوده و کیکها و کوکیها را بدون پرداخت هزینه خوردهاند. این کار شاید از دور بامزه باشد ولی سختیها و ضررهای خودش را دارد. اغلب فقط فکر میکنند مغازهدار اجاره میدهد و تو نمیدهی!»
صاحبان واگن کافی، پین کافه و نورلند هم از حمایت اغلب کسبه محل و مشتریها میگویند. برای محمد قبادی آشنا کردن مردم عادی با قهوه و نوشیدنیهای بر پایه اسپرسو هم جذابیت دارد. او میگوید باریستای کافه سیارشان تلاش زیادی میکند تا اسپرسو و خانوادهشان را به عابران معرفی کند و بسته به ذائقهی مشتری به آنها قهوه پیشنهاد کند.
تب و تاب راهاندازی کافههای سیار فقط مخصوص به تهران و فولکسواگنها نیست. نورلند کافه یک جیپ را با دو دستگاه نسپرسو تبدیل به کافه کرده و کافه برفین یک پراید وانت است که دستگاه اسپرسو ندارد و با چای، دمنوش و نوشیدنیهای سنتی به عابران خیابان سرویس میدهد. در شهرهای کاشان، اصفهان، شیراز، رشت و مشهد هم کافههای سیار راه افتادهاند و مشغول به کارند. اگر شما هم اطلاعاتی از چند و چون کار این کافهها در شهرهای دیگر دارید و یا کافههای سیار بیشتری را میشناسید به ما معرفی کنید.