انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: انواع فیلتر ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همه دوستان
فیلتر ها شامل چند دسته میشوند که از نوع کاغذی و کربنی و چوب بالسا که در 3 سایز 3 و 6 و 9 میلیمتر میباشند
البته اشتباه نشود فیلترهای کاغذی فقط در سایز 6 میلی هستند که بیشتر در پیپ های کورن بکار میرود و فیلتر کربنی تا جایی که من دیدم 9 میلی هستند
و دو سر سرامیک که در اکثر پیپ های قابل استفاده است و داخل آن از سنگهای کربن پر شده اما فیلتر بالسا که نوعی چوب است به نرمی چوب پنبه و رنگ تقریبا سفید که شرکت ساویلینی ایتالیا یکی از بهترین تهیه کننده این محصول است
6 میلیمتری آن به شکل مثلث برش خورده و 9 میلیمتری آن به شکل گرد شبیه به فیلتر کربنی 9 که بسیار در اسموک عالی عمل میکند
بیشترین شیره توتون را جذب و حتی باعث خراب شدن طعم توتون نمی شود و براحتی میتوانید بخاطر نرمی آنرا پاک کرده و در آفتاب بگذارید و تقریبا تا 6 یا 7 بار قابل استفاده میباشد
ولی نکته مهم اینکه فروشگاه پاسارگادتاباک و کافه آرتین تنها انجمن پیپ ایران این نوع فیلتر را تولید و عرضه می نماید و اولین تولید کننده بالسا در ایران می باشند.
جالب بود
تا جایی که من امتحان کردم فیلتر بالسا رو بهتره به مقدار تغییر داد.چون پس از جذب رطوبت توتون باد میکنه مخصوصا اگر از نوع نرم باشه.فیلتر هم یکه بار مصرف هستش اشتباه نکنید با خشک شدن چیزی عوض نمیشه من خودم برای هر بار پیپ کشیدن فیلتر جدید استفاده میکنم.
در تکمیل مطالب دوستان، تقسیم‌بندی انواع فیلترپیپ رو بصورت ترجمه از سایت تخصصی www.tobaccopipes.com بشرح زیر تقدیم میکنم:

1- فیلترهای گذری (Pass-Through):
شناخته شده ترین و پر مصرف ترین فیلترها می‌باشند که ساختار اصلی آن معمولا بصورت یک بدنه استوانه‌ای تو خالی از پنبه ضخیم (فیلترهای Dr. Grabrow) و یا یک استوانه دو سر بسته پر شده از دانه‌های کربن (فیلترهای Vauen)، می‌باشد. این نوع فیلترها جهت گرفتن نیکوتین داخل توتون طراحی شده‌اند. به همین دلیل سطح جذب، روی مزه واقعی توتون تاثیر میگذارند.


2- فیلترهای جذبی (Absorption): نوعی دیگر از فیلتر که بیشتر با فیلترهای 6 و 9 میلی چوب بالسا محصول شرکت ساوینلی شناخته می‌شوند. مکانیسم این نوع فیلتر گرفتن رطوبت و خنک کردن اسموک می‌باشد. بر اساس ادعای شرکت ساوینلی، این نوع فیلتر می‌تواند تا 77% نیکوتین و 91% سایر ناخالصی‌های اسموک را جذب کند.

3- فیلترهای کندانسری (Condensers): این نوع فیلتر هیچ شباهتی به دو نوع فیلتر قبلی ندارد. کندانسرها جهت جلوگیری از ورود رطوبت به استم پیپ طراحی شده‌اند. ساختار آنها بصورت یک استوانه فلزی ثابت دارای سوراخ در قسمت بالا و متصل به استم پیپ می‌باشد. مشکل اصلی کندانسرها این است که نظافت پیپ را بسیار مشکل میکنند.
منبع :  http://www.tobaccopipes.com
ترجمه: Eng-Pipe
(شماره عضویت PA10199)