2017/12/23، 08:28 PM
محققان پاسخ های شگفت آوری برای این سوال دارند. قهوه انرژیتان را افزایش داده و خطر بیماری های قلبی را کاهش داده و حاوی آنتی اکسیدان هایی است که سرطان را از شما دور می کنند. حتی می تواند یک مسکن ملایم باشد: نوشیدن آن قبل از ورزش می تواند جلوی درد عضلات بعد از ورزش را بگیرد. بنابراین اگر جزو جمعیت 40 میلیونی ای باشید که قهوه باعث تحریک معده شان می شود، این مزایا را از دست خواهید داد.
یک خبر خوب: تحقیقات نشان داده اند که، اگر قهوه معده شما را ناراحت می کند، ممکن است در حال نوشیدن نوع اشتباهی از قهوه هستید و احتمالا نیازی نیست دنبال خرید قهوه هایی که به نام "کم اسید "Low Asid, شناخته می شوند، باشید. یک مطالعه نشان داد که، قهوه برشته شده تیره/سیاه/دارک نسبت به قهوه برشته شده سبک/لایت یا قهوه برشته شده ملایم/سبک برای معده ساده تر هستند، چون حاوی عناصر خاصی هستند که مانع از تولید اسید بیش از حد معده می شوند. درجه بندی قهوه بر اساس میزان برشته شدن دانه های آن است که بر همین اساس به آنها light-medium-dark می گویند.
برای مطالعه، محققان سلول های انسانی که ترشح اسید معده را تنظیم می کنند در معرض انواع مختلف قهوه قرار دادند:
- رگولار کافی (قهوه معمولی، پایه همه قهوه ها) regular
- قهوه برشته شده تیره dark-roast
- قهوه ملایم/سبک mild
- قهوه بدون کافئین decaffeinated ( Decaf)
- قهوه کم اسید low-acid
آن ها متوجه شدند که مقادیر ترکیبات متفاوت قهوه های بوداده یا برشته شده مختلف وجود دارد که باعث تولید مقادیر متفاوت اسید در معده می شوند. مجرمان اصلی این تفاوت، کافئین و دو ترکیب گیاهی متفاوت به نام کاتکول و اِن آلکانولی – پنج هیدروکسی تریپتامید بوده اند. همچنین متوجه شدند، ترکیب دیگری به نام اِن-متیل پیریدینیوم (NMP)، تاثیر معکوس دارد. NMP زمانی تولید می شود که دانه های قهوه بوداده و برشته شوند، و هر چه زمان بودادن قهوه بیشتر شود، میزان NMP موجود در آن بیشتر خواهد شد. قهوه برشته شده تیره/سیاه نسبت به قهوه برشته شده سبک میتواند تا دو برابر حاوی ترکیب دوست داشتنی NMP برای معده باشد. با این حال، میزان این ترکیب بستگی زیادی به نوع دانه قهوه دارد. همچنین این تحقیق نشان داد که، دلیل راحت تر بودن معده با مصرف قهوه هایی که با عنوان قهوه کم اسید به فروش می رسند، به این دلیل است که حاوی ترکیباتی هستند که باعث می شوند اسید معده کمتر ترشح شود، ولی شاید به دلایل دیگر مایل به مصرف آن ها نباشید زیرا تولیدکنندگان این قهوه ها معمولا لوبیای قهوه خام را قبل از بودادن تحت بخار یا سایر حلال های شیمیایی مانند اتیل استات و دی کروم متان قرار می دهند. بنابراین اگر می خواهید از نوشیدن قهوه لذت ببرید، ولی نمی خواهید خودتان را در معرض حلال های شیمیایی قرار دهید، بهترین روش این است که اول قهوه تیره/سیاه را امتحان کنید.
یک خبر خوب: تحقیقات نشان داده اند که، اگر قهوه معده شما را ناراحت می کند، ممکن است در حال نوشیدن نوع اشتباهی از قهوه هستید و احتمالا نیازی نیست دنبال خرید قهوه هایی که به نام "کم اسید "Low Asid, شناخته می شوند، باشید. یک مطالعه نشان داد که، قهوه برشته شده تیره/سیاه/دارک نسبت به قهوه برشته شده سبک/لایت یا قهوه برشته شده ملایم/سبک برای معده ساده تر هستند، چون حاوی عناصر خاصی هستند که مانع از تولید اسید بیش از حد معده می شوند. درجه بندی قهوه بر اساس میزان برشته شدن دانه های آن است که بر همین اساس به آنها light-medium-dark می گویند.
برای مطالعه، محققان سلول های انسانی که ترشح اسید معده را تنظیم می کنند در معرض انواع مختلف قهوه قرار دادند:
- رگولار کافی (قهوه معمولی، پایه همه قهوه ها) regular
- قهوه برشته شده تیره dark-roast
- قهوه ملایم/سبک mild
- قهوه بدون کافئین decaffeinated ( Decaf)
- قهوه کم اسید low-acid
آن ها متوجه شدند که مقادیر ترکیبات متفاوت قهوه های بوداده یا برشته شده مختلف وجود دارد که باعث تولید مقادیر متفاوت اسید در معده می شوند. مجرمان اصلی این تفاوت، کافئین و دو ترکیب گیاهی متفاوت به نام کاتکول و اِن آلکانولی – پنج هیدروکسی تریپتامید بوده اند. همچنین متوجه شدند، ترکیب دیگری به نام اِن-متیل پیریدینیوم (NMP)، تاثیر معکوس دارد. NMP زمانی تولید می شود که دانه های قهوه بوداده و برشته شوند، و هر چه زمان بودادن قهوه بیشتر شود، میزان NMP موجود در آن بیشتر خواهد شد. قهوه برشته شده تیره/سیاه نسبت به قهوه برشته شده سبک میتواند تا دو برابر حاوی ترکیب دوست داشتنی NMP برای معده باشد. با این حال، میزان این ترکیب بستگی زیادی به نوع دانه قهوه دارد. همچنین این تحقیق نشان داد که، دلیل راحت تر بودن معده با مصرف قهوه هایی که با عنوان قهوه کم اسید به فروش می رسند، به این دلیل است که حاوی ترکیباتی هستند که باعث می شوند اسید معده کمتر ترشح شود، ولی شاید به دلایل دیگر مایل به مصرف آن ها نباشید زیرا تولیدکنندگان این قهوه ها معمولا لوبیای قهوه خام را قبل از بودادن تحت بخار یا سایر حلال های شیمیایی مانند اتیل استات و دی کروم متان قرار می دهند. بنابراین اگر می خواهید از نوشیدن قهوه لذت ببرید، ولی نمی خواهید خودتان را در معرض حلال های شیمیایی قرار دهید، بهترین روش این است که اول قهوه تیره/سیاه را امتحان کنید.