2018/04/10، 08:39 PM
برای تهیهی کف شیر، شیر را به اندازهای بخار میدهیم که بافت مخملی و شیرینی ذاتی شیر حفظ شود. چطور؟ نازل بخار را روی سطح شیر قرار میدهیم و به شیر حرارت میدهیم تا قند و پروتئین آنرا بهصورت فوم از شیر جدا کرده و بعد بههم میزنیم تا یکدست شود و البته خوشطعمتر. فنجان مخصوص تهیه کف شیر باید کاملا تمیز و خشک باشد؛ سایز فنخان کفساز متناسب با اندازهی نوشیدنیمان باشد تا دورریز ِ کمتری داشته باشیم. حداقل ۱/۴ و حداکثر ۱/۲ پیچر را شیر میریزیم.
قبل و بعد از فوم گرفتن، نازل را با دستمالی مرطوب تمیز میکنیم؛ در حالیکه دستمال را دور خروجی نازل گرفتهایم، یک بار پیچ بخار را باز و بسته میکنیم تا آب باقیمانده در نازل خالی شده و شیر دور دهانهی نازل خشک نشود. دمای شیر نباید بیشتر از ۷۱ و کمتر از ۶۲ درجه باشد. درغیراینصورت بافت مخملی شیر و در عین حال خواص آن از دست خواهد رفت. بعد از هر بار استفاده، فنجان مخصوص تهیه کف باید تمیز و خشک شوند. از شیر فقط یک بار میشود فوم گرفت.
قبل و بعد از فوم گرفتن، نازل را با دستمالی مرطوب تمیز میکنیم؛ در حالیکه دستمال را دور خروجی نازل گرفتهایم، یک بار پیچ بخار را باز و بسته میکنیم تا آب باقیمانده در نازل خالی شده و شیر دور دهانهی نازل خشک نشود. دمای شیر نباید بیشتر از ۷۱ و کمتر از ۶۲ درجه باشد. درغیراینصورت بافت مخملی شیر و در عین حال خواص آن از دست خواهد رفت. بعد از هر بار استفاده، فنجان مخصوص تهیه کف باید تمیز و خشک شوند. از شیر فقط یک بار میشود فوم گرفت.