2018/12/02، 02:56 PM
متخصصان دانشگاه برزیل و شرکت تحقیقات کشاورزی امبراپای برزیل ، در قهوه نوعی پروتئین کشف کرده اند که دارای اثر مشابه مورفین و با اثر ماندگارتر میباشد . این تحقیق توسط فلیپ وینکی از بخش زیست شناسی مولکولی دانشگاه برزیل (UNB ) و همکاری بخش ژنتیک و بیوتکنولوژی بخش دولتی کشاورزی (وزارت کشاورزی ) و شرکت تحقیقات دام امبراپا ؛ انجام شده است .
تحقیقات در مورد ترکیب و جستسجوی ژن های قهوه برای تاثیر گذاری روی کیفیت قهوه شروع شد و در طول دوره مطالعه ؛ دانشمندان موفق به پیداکردن موادی جدید در این محصول شدند .
آقای وینکی و مشاور تحقیقاتیش آقای کارلوس بلوخ در هنگام مراحل تجزیه و تحلیل توالی ژنوم قهوه و پروتئین های مربوط به آن ، پروتئین هایی مشابه با پروتئین هایی برای انسان ها پیدا کردند . به نقل از اخبار منتشر شده از شرکت امبراپا ” محققان یک بخش ناشناخته پروتئین موجود در قهوه را که به پپتاید ( peptide ) ها معروف هستند و اثری مشابه مورفین که اثر آرام بخشی و ضد درد دارد را شناسایی کرده اند .
هم دانشگاه و هم مرکز تحقیقات امبراپا این کشف جدید را با ۷ نوع پروتئین , که پپتایدهای مخدر نما (opioid peptides ( نام گذاری شده را در کشور برزیل به ثبت رساندند . این پپتایدها در آزمایش بروی موش های آزمایشگاهی دارای اثر طولانی مدتی بوده و به گفته دانشمندان ؛ این آثر بیش از ۴ ساعت به طول انجامیده و هیچ عوارض جانبی ای مشاهده نشده است .
مرکز تحقیقات امبراپا معتقد است که اکتشاف آنها یک پتانسیل بیوتکنولوژی عظیم برای صنایع غذایی بهداشتی داراست .
در سال ۲۰۰۴ ؛ امبراپا موفق به تعیین توالی عملکرد ژنوم های قهوه شد و این کشف امکان ترکیب ژنوم های قهوه را برای بهبود کیفیت دانه های قهوه ؛ فراهم میسازد .
تحقیقات در مورد ترکیب و جستسجوی ژن های قهوه برای تاثیر گذاری روی کیفیت قهوه شروع شد و در طول دوره مطالعه ؛ دانشمندان موفق به پیداکردن موادی جدید در این محصول شدند .
آقای وینکی و مشاور تحقیقاتیش آقای کارلوس بلوخ در هنگام مراحل تجزیه و تحلیل توالی ژنوم قهوه و پروتئین های مربوط به آن ، پروتئین هایی مشابه با پروتئین هایی برای انسان ها پیدا کردند . به نقل از اخبار منتشر شده از شرکت امبراپا ” محققان یک بخش ناشناخته پروتئین موجود در قهوه را که به پپتاید ( peptide ) ها معروف هستند و اثری مشابه مورفین که اثر آرام بخشی و ضد درد دارد را شناسایی کرده اند .
هم دانشگاه و هم مرکز تحقیقات امبراپا این کشف جدید را با ۷ نوع پروتئین , که پپتایدهای مخدر نما (opioid peptides ( نام گذاری شده را در کشور برزیل به ثبت رساندند . این پپتایدها در آزمایش بروی موش های آزمایشگاهی دارای اثر طولانی مدتی بوده و به گفته دانشمندان ؛ این آثر بیش از ۴ ساعت به طول انجامیده و هیچ عوارض جانبی ای مشاهده نشده است .
مرکز تحقیقات امبراپا معتقد است که اکتشاف آنها یک پتانسیل بیوتکنولوژی عظیم برای صنایع غذایی بهداشتی داراست .
در سال ۲۰۰۴ ؛ امبراپا موفق به تعیین توالی عملکرد ژنوم های قهوه شد و این کشف امکان ترکیب ژنوم های قهوه را برای بهبود کیفیت دانه های قهوه ؛ فراهم میسازد .