2015/06/22، 05:19 PM
- همیشه پیپ خود را با کبریت و یا فندک مخصوص پیپ روشن کنید تا شعله آن آن مستقیما توتون را آتش بزند و دهانه پیپ شما نسوخته و تغییر رنگ ندهد. برای برگشت رنگ دهانه پیپ های
سوخته از پولش مخصوص استفاده کنید.
2- سعی کنید توتون را در ته پیپ فشرده پر نکنید و قسمت روی آن پر تر از زیر باشد....
3- توتون را به آرامی و بدون فشار داخل محفظه بریزید و پیپی انتخاب کنید که ظرفیت آتشگاه آن مناسب استفاده شما باشد. به این ترتیب شما طعم بهتر و مطلوبتری از پیپ بدست خواهید آورد. اگر توتون زیادی در پیپ ریخته و استفاده کرده اید برای دوباره پر کردن آن اجازه دهید تا پیپ شما سرد شود. از پر کردن و استفاده مجدد از پیپ هنگام گرم بودن آن اجتناب کنید، چرا که این مطلب صدمات زیادی به پیپ شما خواهد رساند.
ادامه مطلب
سوخته از پولش مخصوص استفاده کنید.
2- سعی کنید توتون را در ته پیپ فشرده پر نکنید و قسمت روی آن پر تر از زیر باشد....
3- توتون را به آرامی و بدون فشار داخل محفظه بریزید و پیپی انتخاب کنید که ظرفیت آتشگاه آن مناسب استفاده شما باشد. به این ترتیب شما طعم بهتر و مطلوبتری از پیپ بدست خواهید آورد. اگر توتون زیادی در پیپ ریخته و استفاده کرده اید برای دوباره پر کردن آن اجازه دهید تا پیپ شما سرد شود. از پر کردن و استفاده مجدد از پیپ هنگام گرم بودن آن اجتناب کنید، چرا که این مطلب صدمات زیادی به پیپ شما خواهد رساند.
ادامه مطلب