انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک

نسخه‌ی کامل: مروری گذرا بر فرایند کهنه سازی توتون پیپ و اراِیه روشی جدید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
بسیاری از پیپ کشها این نکته را دریافته اند که استفاده از توتونهای کهنه لذت بیشتر و خوشایندتری بهمراه دارد . با وجود نکات و ریزه کاریهای بسیار در این زمینه مسلما ناگفته ها و ناشنیده هایی میتواند وجود داشته باشد که بد نیست نگاهی گذرا به برخی از آنها داشته باشیم :
در ابتدا : کدام یک از انواع توتون برای کهنه سازی مناسب هستند و یا بهتر بگوییم با کهنه سازی شاهد بهبود در طعم و عطر آنها میشویم و بدنبال آن لذت بیشتر از مصرف آن .
ویرجینیا و ترکیبات ویرجینیا / پریک ، مسلما یکی از انواعی هستند که در طی فرآیند کهنه کردن بطور کاملا محسوس و ملموس باعث تغییر در طعم و عطر و ملایمتر و دلنشین تر کردن آن میشوند .
در مورد ترکیبات انگلیسی / بالکان هم بطور واضح شاهد کاسته شدن از سختی و خشکی و شدت گیرایی این نوع ترکیب با گذشت زمان در فرآیند کهنه سازی خواهیم بود و به سطحی از تازگی و ملایمت میرسیم .
در مورد ترکیبات لاتاکیا نیز با کهنه سازی میتوان تا حدودی به توتونی جاافتاده تر ، ملایمتر و دلنشین تر دست پیدا کرد .
اما ترکیبات برلی و آروماتیک برای کهنه سازی مناسب نیستند و نتیجه مطلوبی از کهنه کردن این نوع ترکیبات نمیتوان انتظار داشت .
ادامه مطلب