میرشام ( قسمت دوم ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com) +-- انجمن: مباحث مربوط به پيپ (https://www.pipeclubiran.com/forum-5.html) +--- انجمن: بررسی پیپ (https://www.pipeclubiran.com/forum-11.html) +--- موضوع: میرشام ( قسمت دوم ) (/thread-103.html) |
میرشام ( قسمت دوم ) - kamran - 2015/08/19 در حدود سیصد سال پیش اولین پیپ دست ساز میرشام ساخته شد و تا امروز نیز ، این پیپ های منحصربفرد و زیبا ، با هنر دست استادکاران این حرفه تولید میشوند . اساتید ماهر و با تجربه هر یک از بلوکهای میرشام را به طور جداگانه و دقیق بررسی میکنند و بر اساس تجربه و مهارت اندوخته شده در طی سالیان ، بلوکها را به قطعات کوچکتر برش میزنند . سپس تکه های میرشام به مدت پانزده تا سی دقیقه درون آب قرار میگیرند تا به استحکامی شبیه به پنیر برسند . استادکاران ، فرم و شکل اولیه پیپ را بدون جزییات و قبل از اجرای سوراخکاری های لازم در ذهن خود اندازه گیری کرده و تکه های میرشام را به اندازه های لازم در می آورند. همانند هر شیء دست ساز دیگری ، هیچ دو پیپ میرشامی شبیه یکدیگر نیستند . تکه های تراش خورده میرشام درون کوره های مخصوص با حرارت بالا قرار میگیرند ، فرایندی که باعث از بین رفتن رطوبت موجود در میرشام میشود . سپس اجزای مختلف و اصلی پیپ شکل میگیرند ، ابتدا شنک تراشیده شده و فرم میگیرد و به اندازه و سایز مناسب برای استم مربوطه در می آید سپس با وسواس و دقت بالایی بدنه پیپ به وسیله سنباده های مخصوص و با درجه زبری متفاوت ، پولیش خورده میشود و برای مرحله واکس زدن آماده میشوند . اگرچه انواع مختلف واکس با فرمولهای گوناگون برای این کار وجود دارند اما در این میان "بیزواکس" در تجانس و آمیزش با بهترین و مرغوبترین میرشامها باعث ایجاد رنگی قوی ، عمیق و زیبا میشود . بعد از ذوب شدن و سفید شدن بیزواکس آماده است تا روی پیپ مالیده شود . تفاوتهای ماهرانه و دقیق در رنگ پیپهای میرشام به طور عمد ایجاد شده که با فروبردن پیپ به دفعات و مدت زمان مشخص به وجود می آید . میرشام بهترین طعم اسموک را به شما میدهد و زیباترین پیپی است که میتوانید داشته باشید . میرشام یکی از متخلخل ترین موادی است که در طبیعت یافت میشود . کل بدنه پیپ همانند یک فیلتر عمل کرده ، نیکوتین و مواد زائد توتون را جذب کرده و بهترین اسموک ممکن را برای شما به ارمغان می آورد . در میرشام اسموکی خنک و دلپذیری را تجربه میکنید که در سایر پیپ ها یافت نمیشود . هر چه قدیمی تر و کهنه تر میشود به رنگ قهوه ای عسلی در می آید و از نظر طعم و ظاهر بهتر میشود . پیپ های میرشام با حداقل مراقبت و نگهداری یک عمر دوام می آورند و برخلاف پیپ های برایری نمیسوزند . پیپ های میرشام یک سرمایه گذاری واقعی به منظور لذت بردن از اسموکی بی نظیر است . هرچند که میرشام در ظاهر بسیار زیبا به نظر میرسد اما زیبایی واقعی آنرا باید تجربه کرد . RE: میرشام ( قسمت دوم ) - Saman - 2017/10/09 با سلام و تشکر از زحمات شما یک سوال برام پیش اومد که اجازه میخوام از حضورتون بپرسم. میرشام همونطور که فرمودید ماده ایست متخلخل که خود سصح داخلی بدنه پیپ کار فیلتر رو انجام میده و مواد اضافی موجود در دود رو جذب خودش میکنه. پس بعد مدتی اون سطح داخلی که مواد زائد رو جذب میکرد اشباع میشه. ولی چون فیلتر نیست و خود پیپ هست نمیخوایم و نمیتونیم مثلا بعد بیست بار استفاده پیپو عوض کنیم و باید به فکر تمیز کردنش به شکلی باشیم که اون عملکرد فیلتراسیونو دوباره به دست بیاره. اگر ممکنه در مورد تمیز کردن پیپ میرشام توضیح بفرمایید. |