چند تا پیپ !؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com) +-- انجمن: مباحث مربوط به پيپ (https://www.pipeclubiran.com/forum-5.html) +--- انجمن: انواع پيپ (https://www.pipeclubiran.com/forum-6.html) +--- موضوع: چند تا پیپ !؟ (/thread-1884.html) |
چند تا پیپ !؟ - kamran - 2016/04/10 خیلی از دوستان این پرسش رو مطرح میکنن که بعنوان یک پایپر ( پیپ کش ، پایپ اسموکر ) چه تعداد پیپ باید داشته باشند و یا استانداردی برای تعداد پیپ های مورد استفاده , وجود دارد !؟ در پاسخ به این پرسش در جمله ای کوتاه میتوان به این شکل جواب داد : هر چند تا که کرمتونه میتونید پیپ داشته باشید ! ? ولی خب , گذشته از شوخی باید عرض کنم استانداردی برای تعداد پیپ وجود ندارد . اما ...! با توجه به یک سری نکات که عرض میکنم میتوان بصورت تخمینی عددی را بعنوان تعداد پیپ هایی که میتوانید داشته باشید و کفاف کارتون را بده , بیان کرد . با توجه به سبک ها و انواع مختلف توتون از جمله : انگلیش , اورینتال , آروماتیک , بالکان , ویرجینیا , برلی , لاتاکیا , کنتاکی و ... و همچنین توجه به این نکته که خود توون های میکسچر هر کدام از یک نوع توتون بیشتر در بلند آن استفاده شده , بطور مثال در توتون کامن ولث سامویل گاویث اگر چه سبک انگلیش است ولی مقدار لاتاکیای موجود در آن بیشتر است و همچنین این موضوع که سفارش شده هر سبک و توتون خاص رو در یک پیپ جداگانه مصرف کنید تا طعم و مزه توتونها با هم قاطی نشود و بتوانید لذت لازم را ببرید و در نظر گرفتن فرم ظاهری پیپ ها که هر کدام برای مصرف سبک خاصی از توتون توصیه میشود و شکل داخلی کاسه پیپ و در نظر گرفتن نکاتی دیگر.... شاید بتوانیم به این نتیجه برسیم که حداقل , تعداد هفت عدد پیپ برای شروع و استفاده لازم و کافی از پیپ و توتون کفایت کند البته این تعداد بدون در نظر گرفتن پیپ مرشام , پیپ فالکون ( بخصوص در هوای سرد ) و کورن کاپ , بیان شد . پس با یک حساب سرانگشتی میرسیم به یک ست ده تایی پیپ که شامل هفت عدد پیپ برایری با فرم ها و اشکال مختلف , یک پیپ میرشام بعنوان یک اثر هنری ? و یک پیپ کورن کاب و یک پیپ فالکون می باشد . تمام مطالب بیان شده بر اساس تجربیات و نظرات شخصی بنده بود . امیدوارم از پیپ و توتونی که مصرف میکنید لذت ببرید . @pasargadtabac @pasargadtabaccafeartin |