تمامِ مکبارن (مخلوطهایِ مکبارن ـ شَهد) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com) +-- انجمن: مباحث مربوط به پيپ (https://www.pipeclubiran.com/forum-5.html) +--- انجمن: بررسی توتون (https://www.pipeclubiran.com/forum-10.html) +--- موضوع: تمامِ مکبارن (مخلوطهایِ مکبارن ـ شَهد) (/thread-1983.html) |
تمامِ مکبارن (مخلوطهایِ مکبارن ـ شَهد) - _farshad - 2016/05/05 مخلوطهایِ مکبارن ـ شَهد شهد ـ خودِ این واژه اشاره به مبطوع و عالی بودنِ تجربهای که خواهید داشت دارد، چرا که شهد "مائدهیِ خدایان و الههها در افسانههایِ یونان بوده است.". GOLDEN AMBROSIA شَهدِ طلایی از مقادیرِ تقریباً مساوی توتونِ برلیِ قهوهای ـ طلایی و کوندیشِ مُدرنِ تهیهشده از توتونِ جاافتادهیِ ویرجینای به دست میآید. این توتونها به هم فشارداده (پِرِس) میشوند و سپس برایِ روزهایِ بیشماری انبار میشوند تا طعمِ توتونها یکنواخت در هم درآمیزد. سپس توتون به بخشهایِ بزرگی بریده میشود و جزئاً مالیده میشود، بنابراین شهدِ طلایی یخشهایِ بزرگتری از توتونِ مالیدهشده را نیز در خود دارد. شما میتوانید آن را به همان شکل استفاده کنید یا این که خودِتان کمی بیشتر آن را بمالید. در هر صورت این توتون استعمالِ خنک و آرامی را تضمین میکند. طعمِ آن مزهیِ سبکِ میوه به همراهِ کوندیشِ شیرین و مزهیِ غالبترِ برلی است. گیرایی: 2 از 5 طعم: 3 از 5 روم نُت (بویِ دود): 4 از 5 CHERRY AMBROSIA در شَهدِ گیلاس از تعدادِ بیشماری توتونِ خامِ مختلف استفاده شده است. از توتونِ ویرجینیایِ روشنِ بخارکِشپَز (Flue-cured) شده تا برلیِ آزادبُرِش و ready rubbed و از فرازِ کوندیشِ مُدرنِ سیاه تا جزئی توتونهایِ شرقی (oriental). در این توتون یک مزهیِ گیلاسِ مخصوصی هست که به آن یک طعمِ شیرین و معطرِ گیلاسِ رسیده همراه با طعمِ توتون میدهد. این مخلوطِ خیلی خوبی برایِ استعمالگرانِ [توتونهاِ] معطر است، آنای که میخواهند یک مخلوطِ خالصِ خوب را همراه با شیرینیِ عطرِ آن حس کنند. گیرایی: 2 از 5 طعم: 4 از 5 روم نُت (بویِ دود): 4 از 5 BLACK AMBROSIA همان طور که از نامِ آن بر میآید، بخشِ اعظمِ شَهدِ سیاه شاملِ کوندیشِ مُدرنِ مکبارن است، که به آن مقدار خیلی کمی [توتونِ] ویرجینیایِ آزادبُرِشِ روشن اضافه شده است. مقدارِ توتونِ ویرجینیایِ استفاده شده در این مخلوط خاص است، چرا که مخلوطها عموماً برخلافِ این یکی برلیِ کمی دارند [و ویرجینیایِ زیاد]. به عنوانِ آخر کسی که مزه را اضافه میکند، استادِ توتونساز با ما راه نیامده! و مقدارِ دقیقِ محتوایِ این مخلوط هم چنان محرمانه است. اما یک راهنمایی: برایِ تکمیلِ کوندیشِ مُدرنِ مکبارن، استادِ توتونساز از مخلوطِ روغنهایِ میوههایِ مختلف استفاده کرده است. این کوندیش حقیقاً چیزِ استثناییای است، و از زمانِ تکمیلاش در 1983 تا به امروز، در مخلوطهایِ مکبارنِ بیشماری مورد استفاده قرار گرفته است. کوندیشِ شفافِ جزئاً شیرینی که به طورِ گسترده با این نام شناخته میشود: کوندیشِ مُدِرنِ مکبارن. گیرایی: 2 از 5 طعم: 3 از 5 روم نُت (بویِ دود): 4 از 5 |