اشتباهات رایج در دم کردن قهوه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com) +-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html) +--- انجمن: انواع قهوه (https://www.pipeclubiran.com/forum-2.html) +--- موضوع: اشتباهات رایج در دم کردن قهوه (/thread-1990.html) |
اشتباهات رایج در دم کردن قهوه - bernabea - 2016/05/06 اگر قهوه شما طعم تلخی میدهد: 1:مقدار قهوه کم است. قهوه ای که بسیار ریز (خاکه ای) آسیاب شده است . 2:قهوه ای که مدت زمان زیادی درون چرخه جوشیدن مانده است. 3:قهوه جوشیده یا مدت زمان خیلی زیادی بعد از دم کشیدن مانده است. اگر قهوه شما ضعیف است: 1:به اندازه کافی قهوه نریخته اید. (2قاشق غذاخوری برای هر 6 اونس آب جوش) 2:قهوه را خیلی درشت آسیاب کرده اید. 3:قهوه به اندازه کافی دم نکشیده است. (مثلا اگراز فرنج پرس استفاد میکنید، حداقل 4 دقیقه به آب جوش فرصت دهید تا قهوه شما را استخراج کند) |