اجزای تشکیل دهنده یک شات اسپرسو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com) +-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html) +--- انجمن: انواع قهوه (https://www.pipeclubiran.com/forum-2.html) +--- موضوع: اجزای تشکیل دهنده یک شات اسپرسو (/thread-1992.html) |
اجزای تشکیل دهنده یک شات اسپرسو - bernabea - 2016/05/07 کرما: رویی ترین لایه یک شات اسپرسو است. کرما یک لایه نازک و کف مانند با رنگی طلایی - قهوه ای است که گاهی اوقات به قرمز میزند. این لایه نازک رویی طعم شیرینی ناشی از شکر و روغن داخل اسپرسو را داراست. بافت: لایه میانی اسپرسو که معمولا قهوه ای - کاراملی رنگ است. قلب: پایین ترین قسمت اسپرسو قلب می باشد که به رنگ قهوه ای پررنگ است. تلخی مناسب این قسمت اسپرسو و ترکیب آن با شیرینی کرمای اسپرسو، ما را به تعادل می رساند. |