مروری کوتاه بر انواع ترکیبات توتون پیپ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com) +-- انجمن: مباحث مربوط به پيپ (https://www.pipeclubiran.com/forum-5.html) +--- انجمن: بررسی توتون (https://www.pipeclubiran.com/forum-10.html) +--- موضوع: مروری کوتاه بر انواع ترکیبات توتون پیپ (/thread-2892.html) |
مروری کوتاه بر انواع ترکیبات توتون پیپ - kamran - 2016/11/28 [attachment=124] ترکیب انگلیش : در این ترکیب توتون های ویرجینیا و لاتاکیا نقش اصلی را بازی می کنند . می توان مقداری توتون اورینتال هم به این ترکیب اضافه کردو یا برلی و بلک کاوندیش : با اضافه کردن کاوندیش به ترکیب انگلیش ف ترکیب اسکاتیش بدست می آید . با اضافه کردن توتون برلی به ترکیب انگلیش ، ترکیب امریکن انگلیش بدست می آید . ترکیب بالکان : این ترکیب همان ترکیب انگلیش است با این تفاوت که در این ترکیب نقش اصلی را لاتاکیا و اورینتال بازی می کنند و ویرجینیا در رتبه بعدی نقش آفرینی می کند . ترکیب ویرجینیا : همان گونه که از نام این ترکیب بر می آید ، اساس این ترکیب توتون ویرجینیا از انواع مختلف است که می توان توتون های دیگر را نیز در ساخت این ترکیب به مقدار کم مورد استفاده قرار داد . اگر به این ترکیب پریک اضافه کنیم به ترکیب حاصل ویرجینیا / پریک می گوییم . ترکیب برلی : جز اصلی تشکیل دهنده این ترکیب توتون برلی است که اغلب بصورت کیک و پلاگ تهیه می شود اگر چه می توان از انواع دیگر توتون نیز البته به مقدار کم در تهیه این ترکیب استفاده کرد . اگر از طعم دهنده به مقدار کم استفاده کنیم در حد نامحسوس ترکیب حاصل همچنان برلی محسوب می شود ، اما اگر از طعم دهنده به مقدار محسوس استفاده کنیم ترکیب حاصل بصورت ترکیب آروماتیک در خواهد آمد . ترکیب اورینتال : اساس این ترکیب توتون های ترکیش / اورینتال هستند . البته ویرجینیا و انواع دیگر توتون نیز در تهیه این ترکیب می توانند مورد استفاده قرار گیرند . اگر از لاتاکیا در تهیه این ترکیب استفاده می کنیم باید کمتر از 10% استفاده شود ، اگر از این مقدار بیشتر استفاده شود ترکیب حاصل به سمت ترکیب بالکان پیش می رود . |