گواهینامههای تجارت قهوه"2" - نسخهی قابل چاپ +- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com) +-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html) +--- انجمن: افتتاح اولین کافه بررسی قهوه در ایران (https://www.pipeclubiran.com/forum-21.html) +--- موضوع: گواهینامههای تجارت قهوه"2" (/thread-3196.html) |
گواهینامههای تجارت قهوه"2" - bernabea - 2017/02/14 گواهینامهی یو.تی.زد (UTZ Certificate) گواهینامهی یو.تی.زد. یک برنامه و برچسب برای کشاورزی پایدار است. برچسب گواهینامهی یو.تی.زد. روی بستهبندی بیش از ده هزار محصول مختلف در بیشتر از شانزده کشور جهان نقش بسته است. در سال ۲۰۱۴ گواهینامهی یو.تی.زد. بزرگترین برنامه برای کشت پایدار قهوه و کاکائو در جهان بوده است. برنامهی این گواهینامه شامل روشهای مفید کشاورزی، مدیریت مزرعه، شرایط اجتماعی و زیستی و محیط زیست است. گواهینامهی یو.تی.زد. بزرگترین برنامهی قهوهی پایدار در جهان است. در سال ۲۰۱۲، ۹٪از قهوهی تولید شده در جهان گواهینامهی یو.تی.زد داشت. اتحادیهی جنگلهای بارانی (The Rainforest Alliance) http://icoff.ee/fa/wp-content/uploads/2015/12/rainforest-alliance-150x150.jpg اتحادیهی جنگلهای بارانی یک سازمان غیر دولتی (NGO) است که برای حفظ گوناگونی زیستی و تضمین معاش پایدار از طریق بازنگری در روشهای استفاده از زمین، روشهای تجارت و رفتار مشتریان فعالیت میکند. دفتر اصلی این شرکت در نیویورک است و دفاتری در آمریکای شمالی و جنوبی، آسیا، آفریقا و اروپا دارد و برنامهاش در بیش از ۱۰۰ کشور در حال اجراست. این شرکت که در سال ۱۹۸۷ تاسیس شده و پنج سال پیاپی چهار ستاره از چریتی نویگیتور (Charity Navigator) دریافت کرده است. اتحادیهی جنگلهای بارانی از کنترل نیروهای بازار به عنوان بخشی از استراتژیاش برای به دام انداختن جنگلزدایان بزرگ و جلوگیری از نابودی محیط زیست استفاده میکند: استخراج الوار، توسعهی کشاورزی، دامداری و توریسم. این سازمان روشهای پایدار را به کشاورزان، جنگلبانان و جنگلنشینان و فعالان توریسم آموزش میدهد که به حفظ زمین و آبراهها، بهبود معاش و حمایت از کارگران و اجتماعات میانجامد. همچنین به آنها کمک میکند تا از نظر مالی به جایی برسند که بتوانند تغییرات پایدار را اعمال کنند قهوهی ارگانیک (Organic Coffee) در ایالات متحده، وزارت کشاورزی وضعکنندهی استانداردهایی است که باید رعایت بشوند تا یک محصول برچسب «ارگانیک» بگیرد و این نشان روی آن درج بشود. در مورد پروندهی قهوه، تولیدکنندگان اجازه ندارند از مواد صنعتی مثل آفتکشها، علفکشها و کودهای شیمیایی استفاده کنند. اگر برچسب ارگانیک روی قهوهای خورده باشد حداقل ۹۵٪ دانهها باید در شرایط ارگانیک رشد کرده باشند. استاندارد ارگانیک برای این ایجاد شده تا به مصرفکننده اطمینان بدهد که در این محصول هیچ ماده یا افزودنی شیمیایی وجود ندارد، تا اینکه منظورش نشان دادن تولید محصول به روشهای دوستدار محیط زیست باشد. با وجود این هر دو کاملا با هم جور در میآیند. بدون شک زمانی کشاورزی تماما به شکل ارگانیک انجام میشده. امروز با پیروی از این روشهای سنتی در کشتزارهای قهوه میتوان حجم علفکشها، آفتکشها و بارورکنندههایی را که به خاک وارد میشوند کاهش داد، قسمتی از پوشش سایهبانی جنگل را حفظ و فرسایش خاک را کم کرد. استفاده از آفتکشها و علفکشها تهدیدی جدی برای سلامت کارگران است، ولی در قهوهی ارگانیک این نگرانی از بین میرود. این مطلب ادامه دارد... |