نکات طلایی برای کف شیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com) +-- انجمن: مباحث مربوط به قهوه - قهوه جوش - قهوه ساز (https://www.pipeclubiran.com/forum-1.html) +--- انجمن: افتتاح اولین کافه بررسی قهوه در ایران (https://www.pipeclubiran.com/forum-21.html) +--- موضوع: نکات طلایی برای کف شیر (/thread-3767.html) |
نکات طلایی برای کف شیر - bernabea - 2018/04/10 برای تهیهی کف شیر، شیر را به اندازهای بخار میدهیم که بافت مخملی و شیرینی ذاتی شیر حفظ شود. چطور؟ نازل بخار را روی سطح شیر قرار میدهیم و به شیر حرارت میدهیم تا قند و پروتئین آنرا بهصورت فوم از شیر جدا کرده و بعد بههم میزنیم تا یکدست شود و البته خوشطعمتر. فنجان مخصوص تهیه کف شیر باید کاملا تمیز و خشک باشد؛ سایز فنخان کفساز متناسب با اندازهی نوشیدنیمان باشد تا دورریز ِ کمتری داشته باشیم. حداقل ۱/۴ و حداکثر ۱/۲ پیچر را شیر میریزیم. قبل و بعد از فوم گرفتن، نازل را با دستمالی مرطوب تمیز میکنیم؛ در حالیکه دستمال را دور خروجی نازل گرفتهایم، یک بار پیچ بخار را باز و بسته میکنیم تا آب باقیمانده در نازل خالی شده و شیر دور دهانهی نازل خشک نشود. دمای شیر نباید بیشتر از ۷۱ و کمتر از ۶۲ درجه باشد. درغیراینصورت بافت مخملی شیر و در عین حال خواص آن از دست خواهد رفت. بعد از هر بار استفاده، فنجان مخصوص تهیه کف باید تمیز و خشک شوند. از شیر فقط یک بار میشود فوم گرفت. |