انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک
مروری گذرا بر فرایند کهنه سازی توتون پیپ و اراِیه روشی جدید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن پيپ ايران|تنها انجمن تخصصي پيپ توتون سيگاربرگ قهوه|پاسارگادتاباک (https://www.pipeclubiran.com)
+-- انجمن: مباحث مربوط به پيپ (https://www.pipeclubiran.com/forum-5.html)
+--- انجمن: بررسی توتون (https://www.pipeclubiran.com/forum-10.html)
+--- موضوع: مروری گذرا بر فرایند کهنه سازی توتون پیپ و اراِیه روشی جدید (/thread-53.html)



مروری گذرا بر فرایند کهنه سازی توتون پیپ و اراِیه روشی جدید - kamran - 2015/06/29

بسیاری از پیپ کشها این نکته را دریافته اند که استفاده از توتونهای کهنه لذت بیشتر و خوشایندتری بهمراه دارد . با وجود نکات و ریزه کاریهای بسیار در این زمینه مسلما ناگفته ها و ناشنیده هایی میتواند وجود داشته باشد که بد نیست نگاهی گذرا به برخی از آنها داشته باشیم :
در ابتدا : کدام یک از انواع توتون برای کهنه سازی مناسب هستند و یا بهتر بگوییم با کهنه سازی شاهد بهبود در طعم و عطر آنها میشویم و بدنبال آن لذت بیشتر از مصرف آن .
ویرجینیا و ترکیبات ویرجینیا / پریک ، مسلما یکی از انواعی هستند که در طی فرآیند کهنه کردن بطور کاملا محسوس و ملموس باعث تغییر در طعم و عطر و ملایمتر و دلنشین تر کردن آن میشوند .
در مورد ترکیبات انگلیسی / بالکان هم بطور واضح شاهد کاسته شدن از سختی و خشکی و شدت گیرایی این نوع ترکیب با گذشت زمان در فرآیند کهنه سازی خواهیم بود و به سطحی از تازگی و ملایمت میرسیم .
در مورد ترکیبات لاتاکیا نیز با کهنه سازی میتوان تا حدودی به توتونی جاافتاده تر ، ملایمتر و دلنشین تر دست پیدا کرد .
اما ترکیبات برلی و آروماتیک برای کهنه سازی مناسب نیستند و نتیجه مطلوبی از کهنه کردن این نوع ترکیبات نمیتوان انتظار داشت .
ادامه مطلب