warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

انجمن پیپ ایران فقط برای اعضای قدیمی و ثبت نام شده فعال است و عضو جدید نمی پذیرد
جهت ادامه فعالیت در انجمن سفر و پیپ
tripandpipe.com عضو شوید

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توتون برلی قسمت پنجم
#1
به نظر می رسد که برلی میزان بیشتری ویتامین «N» داشته باشد.(منظور همان نیکوتین عزیز خودمان است Big Grin ). توتون برلی در ترکیبات (blend)ها معمولا زمانی استفاده می شود که استفاده کننده تندی بیشتری می خواهد. بیشتر کمپانی های بزرگ تولید کننده توتون و تنباکو در انگلستان برای قوی کردن طعم توتون از برلی سیاه (DARK BURLY) استفاده میکنند. همین رویه در سایر محصولات توتون، مانند سیگار(منظور سیگار برگ است) و حتی تنباکو جویدنی پیش گرفته می شود. توتون ذکر شده با روش straight dark air-cured burley پخته و آماده می شود.(این روش پخت بر روی آتش در قسمت سوم توضیح داده شده است) این گونه تنباکو طعم قوی و سیگار گونه ای دارد. یکی از ویژگیهای توتون برلی که طرفدارانِ آن را ترغیب به مصرف این نوع می  کند؛ خاصیت قلیائی آن است. یکی از عوامل موثر در جذب بالاتر و بهتر نیکوتین در بدن، قلیائی بودن توتون است. و ذکر این موضوع خالی از لطف نیست که بدانید؛ نیکوتین، خود از خانوده موادِ قلیائی است. و یکی از مهارتهای پیچیده در ساخت و عمل آوردن توتون این است که سازنده دقت لازم را به عمل آورد تا محصول نهایی از لحاظ قلیائی بودن. بالاتر از حد مجاز و کمتر از میزان مورد قبول نباشد. بنابراین همواره سعی بر آن داشته باشید تا از توتونهای مرغوب که توسط کمپانیهای معتبر بِلِند شده اند و حدالمقدور خالص و بدون اسانس استفاده نمائید.

اصطلاحات انگلیسی در دنیای توتون :
blend : هر نوع پروسه پخت و عمل آوری و ترکیب توتون
straight : یک دست و یکنواخت بدون ناخالصی ( این روش برای توتونهای خالص و مرغوب که بدون اسانس می باشد اعمال می شود)
air-cure: با این روش توتون در رطوبت و حرارت بسیار خاص و منظم پخته می شود.

ترجمه : محمد مرتضی دهقانی

سلام جهان!:

- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب


فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
                   
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
توتون برلی قسمت پنجم - mm.dehghani - 2016/05/16، 10:19 AM

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب