2016/06/01، 10:59 PM
(2016/02/14، 08:05 PM)mohammad-2004 نوشته است: با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز و عرض تشکر ویژه از مدیریت انجمن که با اطلاعاتی که حضوری به اینجانب دادند لذت این کار چند برابر شده واسم.سوالی که واسم مطرح هست رو اینجا میپرسم و ممنون میشم دوستان از تجربیاتشون بهره مند کنند بنده رو.
بنده دنبال 1 توتون با کیفیت هستم.choice رو امتحان کردم خیلی سبک بوده.توتون black foggy رو هم امتحان کردم خیلی تیز بوده واسم.هم چنین amphora و کاپیتان دارک هم بسیار زننده بوده از نظرم.توتونی که تقریبا باهاش ارتباط برقرار کردم 1 کمی black & bright بوده که فقط از نظرم شیره اش خیلی زیاده.ممنون میشم اگه اساتید با توجه به توضیحات پیشنهاد جدیدی بدهند.
با تشکر.
خُب مشخصاً طرفدار توتونهایِ آروماتیک هستید، Black and Bright رو که استفاده میکنید قبل از استفاده هوادهی کنید، بگذارید مقدارِ مورد استفادهتان قبل از پر کردن پیپ کمی هوا بخورد و کمی خُشکتر بشود. من شخصاً Original Choice رو میپسندم به خاطرِ شیرینیِ خاصی که دارد، اگر طرفدارِ این شیرینی هستید Mac Baren - Virginia No.1 رو شاید بپسندید (نمیدانم موجود هست در حال حاضر یا نه.) و همین طور Mac Baren - Vanilla Cream Loose Cut رو و یا حتّا خانوادهیِ هفتدریا (Mac Baren - 7 Seas).
توتونهایی که درسایت معرفی میشود رو دنبال کنید (مخصوصاً پستهایِ استاد کامران رو) خیلی برایِتان مفید میتواند باشد.
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب