2016/11/05، 01:42 PM
قهوه سفید همان قهوه کم بو داده است که خیلی کمتر تفت خورده و کمتر بو داده شده است و دانه سفت تری دارد و دارای کافئین بیشتری میباشد . البته مقدر كافئين نسبت به نوع آن مختلف است و بين 0/7 درصد تا 1/5 درصد تغيير مي كند . هر فنجان قهوه معمولا داراي 80 ميلي گرم كافئين مي باشد . البته در قهوه بغير از كافئين ، آلكالوئيدهاي ديگري مانند آدنين ، گزانتين ،هايپوگزانتين و گوانين وجود دارد . قهوه اي كه به مصرف نوشيدن مي رسد قهوه بو داده است زيرا قهوه سبز را نمي توان مصرف كرد. قهوه پس از بودادن عطري مطبوع پيدا مي كند وبرنگ قهو ه اي در مي آيد و تغييرات شيميايي بسياري در آن بوجود مي آيد . قهوه بو داده را بايد در ظروف در بسته نگاهدري كرد زيرا تدريجا رطوبت خود را از دست داده و اكسيد مي شود و بوي مطبوع آن از بين می رود . آسیاب کردن دانه های قهوه سفید یا بو نداده بسیار مشکل تر است .برای آسیاب کردن قهوه سفید نیاز به آسیاب های حرفه ای میباشد و تیغه های آسیاب های خانگی قادر به خرد کردن آن نیستند .
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب