مخلوطهایِ مکبارن ـ ویرجینیا
VIRGINIA NO. 1
ویرجینیایِ شمارهیِ 1 حقیقتاً یک مکبارنِ کلاسیک است که در سال 1957 معرفی شد. از آن زمان تا به حال این مخلوط به خاطرِ طعمِ طبیعتاً شیرینِ توتونِ ویرجینیا و همراهیِ جزئی چاشنی، در سراسرِ دنیا تا کنون طرفدارانِ بسیار پیدا کرده است.
ویرجینیایِ شمارهیِ 1 مرکب است از صد درصد توتونِ روشنِ ویرجینیا از سه قاره. ویرجینیایِ شمارهیِ 1 در کل شاملِ 12 نوع برگِ ویرجینیایِ متفاوت است، هر کدام با ویژگیهایِ منحصر به فردِ خودش. در این مخلوط، تکتکِ این برگها به هم پیوسته اند و در اتحاد با هم آمیخته اند.
این توتون Ready Rubbed است به این معنا که توتونها به صورتِ بلوکهایِ بزرگِ توتون با هم فشرده شده اند و برایِ هفتهها تحتِ فشار مانده اند. نهایتاً این بلوکها بریده شده اند.
اگر پیپِ خود را با ویرجینیایِ شمارهیِ 1 پر کنید، با توتونی آرامسوز با طعمِ شیرینِ ویرجینیا مواجه خواهید شد.
گیرایی: 2 از 5
طعم: 2 از 5
روم نُت (بویِ دود): 2 از 5
MODERN VIRGINIA LOOSE CUT
ویرجینیا، کوندیشِ مُدرن و برلی جداگانه تولید و سپس به آرامی و به توسطِ دست با هم مخلوط گشته اند.
ویرجینیایِ مدرنِ آزادبُرِش از [توتونِ] ویرجینیای دو قاره تولید شده است. ویرجینیایِ زردِ روشن و نوعی تیرهتر برایِ مخلوطشدن با کوندیشِ مدرن استفاده شده اند تا به همراهِ برلی، استعمالِ نرم و ملایمی را برایِ شما تضمین کنند. این مخلوط شیرینِ طبیعیِ [توتونِ] ویرجینیا را به همراه جزئی [طعمِ] میوهیِ شیرین و رسیده را به ارمغان میآورد. بعلاوه نزدیکانِ شما نیز از بویِ [خوشِ] دودِ آن لذت خواهند برد.
گیرایی: 2 از 5
طعم: 2 از 5
روم نُت (بویِ دود): 3 از 5
VIRGINIA BLEND
مخلوطِ ویرجینیا متلعق به همان دستهای است که ویرجینیایِ شمارهیِ 1. تفاوتِ عمده در درصدِ توتونِ برلیِ قهوهایِ به کار رفته در مخلوط است. به طوری که ویرجینیایِ شمارهیِ 1 از صد درصد [توتونِ] ویرجینیا به دست آمده ولی در مخلوطِ ویرجینیا مقداری برلی نیز اضافه شده است، که باعثِ شفاف و ملایمتر شدنِ طعمی که تجربه میکنید شده است. میزانِ کمِ برلی طعمِ طبیعیِ [توتونِ] ویرجینیا را ملایم میسازد.
این توتون Ready Rubbed است به این معنا که توتونها به صورتِ بلوکهایِ بزرگِ توتون با هم فشرده شده اند و برایِ هفتهها تحتِ فشار مانده اند. نهایتاً این بلوکها بریده شده اند.
اگر پیپِ خود را با مخلوطِ ویرجینیا پر کنید، با توتونی آرامسوز با طعمِ شیرینِ ویرجینیا مواجه خواهید شد.
گیرایی: 2 از 5
طعم: 2 از 5
روم نُت (بویِ دود): 2 از 5
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب