2016/07/23، 11:52 AM
Dr.Saba Saloor:
?آیسد کافی یک نوشیدنی خنک تابستانی است که با قهوه سنگین و غلیظ تهیه میشود. افزودنیهای متفاوتی در کشورهای مختلف به این نوشیدنی سرد اضافه میشود اما پایه اصلی آن قهوه با یخ و کمی شیر و شکر یا بستنی است.
☕️
یک روش درست کردن این نوشیدنی این است که همه مواد را در مخلوطکن بریزیم و بعد از ۱۰ تا ۱۵ ثانیه، مایع، یکدست و کمی کفآلود شود و یخها مثل یخ در بهشت زیر دندان بیایند؛ چیزی شبیه قهوه فراپهکه یخقهوه کفدار است.
در ژاپن به این نوشیدنی «آیسو کُهی» میگویند، از حدود سال ۱۹۲۰ میلادی، بطریهای شیرقهوه در ژاپن در دسترس بوده اما آیس کافی از سال ۱۹۵۵ در ژاپن محبوبتر شده و در قهوهخانهها فروخته میشود.
در تایلند این نوشیدنی با قهوه سیاه و شیرین، خامه غلیظ و هل سبز تهیه میشود. آیس کافی تایلندی گاهی با خامه فُرمگرفته و کمی پودر دارچین یا بادیان و وانیل سرو میشود. این نوشیدنی در رستورانهای تایلندی بعد از غذاهای تند سفارش داده میشود و خیلی طرفدار دارد.
http://www.coffeereview.ir
دکتر صبا سالور
@pasargadtabaccafeartin
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
?آیسد کافی یک نوشیدنی خنک تابستانی است که با قهوه سنگین و غلیظ تهیه میشود. افزودنیهای متفاوتی در کشورهای مختلف به این نوشیدنی سرد اضافه میشود اما پایه اصلی آن قهوه با یخ و کمی شیر و شکر یا بستنی است.
☕️
یک روش درست کردن این نوشیدنی این است که همه مواد را در مخلوطکن بریزیم و بعد از ۱۰ تا ۱۵ ثانیه، مایع، یکدست و کمی کفآلود شود و یخها مثل یخ در بهشت زیر دندان بیایند؛ چیزی شبیه قهوه فراپهکه یخقهوه کفدار است.
در ژاپن به این نوشیدنی «آیسو کُهی» میگویند، از حدود سال ۱۹۲۰ میلادی، بطریهای شیرقهوه در ژاپن در دسترس بوده اما آیس کافی از سال ۱۹۵۵ در ژاپن محبوبتر شده و در قهوهخانهها فروخته میشود.
در تایلند این نوشیدنی با قهوه سیاه و شیرین، خامه غلیظ و هل سبز تهیه میشود. آیس کافی تایلندی گاهی با خامه فُرمگرفته و کمی پودر دارچین یا بادیان و وانیل سرو میشود. این نوشیدنی در رستورانهای تایلندی بعد از غذاهای تند سفارش داده میشود و خیلی طرفدار دارد.
http://www.coffeereview.ir
دکتر صبا سالور
@pasargadtabaccafeartin
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب