warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

انجمن پیپ ایران فقط برای اعضای قدیمی و ثبت نام شده فعال است و عضو جدید نمی پذیرد
جهت ادامه فعالیت در انجمن سفر و پیپ
tripandpipe.com عضو شوید

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه قهوه با دستگاه کیمکس ( Chemex )
#1
طرز تهیه قهوه با دستگاه کیمکس (Chemex) یکی از ساده‌ترین روش ها برای دم کردن قهوه است. دستگاه کیمکس در سال ۱۹۴۱ میلادی توسط شیمیدان آمریکایی به نام پیتر شلوم‌بُم (Peter Schlumbohm) اختراع شده است. قهوه‌ای که با استفاده از کیمکس دم می‌ شود شبیه به قهوه‌ای‌ است که توسط قهوه‌ساز فیلتری دم می‌شود.
طرز تهیه قهوه با دستگاه کیمکس ( Chemex )
مرحله ۱ . آسیاب کردن قهوه
[تصویر:  groundcoffee_ORIGINAL.jpg]
دانه های قهوه را به صورتی آسیاب کنید که زیاد ریز یا درشت نباشند ( Medium-Coarse Grind ) .در واقع شما باید دانه ها را کمی ریزتر از قهوه ی مورد استفاده در فرنچ پرس آسیاب کنید.برای بدست آوردن ۵۰۰ میلی لیتر قهوه باید ۳۰ تا ۴۰ گرم قهوه را آسیاب کنید.
مرحله ۲ . قرار دادن فیلتر کاغذی
[تصویر:  654234834-8113001722.jpg]
فیلتر کاغذی را به صورتی درون محفظه قرار دهید که قسمتی از فیلتر که چندین تای متعدد دارد طرف دهانه‌ی دستگاه قرار بگیرد. سپس مقداری آب داغ روی فیلتر بریزید تا هم مزه‌ی کاغذ از بین برود و هم محفظه ی شیشه ای کمی گرم شود. سپس آب درون محفظه را خالی کنید.
مرحله ۳ . ریختن قهوه و آب در فیلتر
[تصویر:  image008.jpg]
پودر قهوه را درون فیلتر بریزید و آب را گرم کنید تا به جوش آید سپس آب را از روی منبع حرارتی برداشته و اجازه دهید ۲۰ تا ۳۰ ثانیه کمی خنک شود و درجه حرارت آب به ۹۳ درجه سانتیگراد برسد.سپس کمی آب ( فقط به اندازه ای که قهوه خیس بخورد )را به صورت چرخشی روی پودر قهوه بریزید و ۲۰ – ۴۰ ثانیه صبر کنید.خیس خوردن پودر قهوه در این زمان باعث آزاد شدن گاز کربن دی‌اکسید قهوه می شود و قهوه سنگین‌تر شده و به کف فیلتر می چسبد . چسبیدن قهوه به کف فیلتر از حرکت آزادانه‌ی پودر قهوه درون فیلتر جلوگیری می‌کند و طعم بهتری بدست می آید.
مرحله ۴ . اضافه کردن مجدد آب
بعد از ۴۰ – ۶۰ ثانیه مقداری آب روی قهوه بریزید تا سطح آب بالا بیاید( ریختن آب را به صورت چرخشی انجام دهید ).سطح آب باید نیم سانتی متر از لبه ی ظرف پایین تر باشد.سپس مخلوط را کمی به صورت دورانی هم بزنید و هنگامی که سطح آب درون فیلتر ۱ اینچ یعنی ۲.۵ سانتی متر پایین رفت دوباره کمی آب اضافه کنید.بهتر است هنگام اضافه کردن آب از ترازوی دیجیتال استفاده کنید تا آب اضافه روی قهوه نریزید.
مرحله ۵ . جدا کردن فیلتر و سرو قهوه
[تصویر:  13267546_574345532753180_1287550950_n.jp...%3D%3D.2.c]
هنگامی که نیم لیتر قهوه در ظرف زیرین داشتید فیلتر را به آرامی از درون کیمکس بردارید قهوه را سرو کنید.نوش جان.

سلام جهان!:

- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب