با سلام و عرض ادب خدمت سروران و بزرگواران گروه و ادمین محترم
با کسب اجازه از شما عزیزان به عنوان کوچکترین عضو این انجمن میخواستم آنچه از تجربه چندین ساله خودم در بین ایتالیاییها یاد گرفتم در این مورد عرض کنم
از نظر آب بندی پیپهایی که برند و با کیفیت هستند هرگز نیاز به آب بندی ندارند و شرکتهای سازنده معروف همچون ساوینلی و ... در آموزشهای تصویریشان هم نقد کرده اند که یک پیپ با کیفیت نیازی به آب بندی ندارد و حتی بین با تجربه ها در آن جا بحث بود که حتی این مورد که اولین بار که پیپ را روشن میکنیم یک سوم پر کنید و دومین بار یک دوم و در آخر کامل رو ضروری نمیدانند و مالیدن آب قند و یا عسل درون پیپ رو که اصلا قبول ندارند بنده عضو انجمن اف ال پی ایتالیا هستم و چندین بحث در این مورد با اعضا و اشخاص با تجربه انجمن داشتم که نتیجه گیری اکثریت مواردی هست که عرض کردم ..نکته ای که ضروری میدانند به دلیل گرم شدن بیش از حد یک پیپ نو تا یک ماه اول هر روز کشیده شود فقط یک مرتبه ..پاف یا کامهای بسیار ملایم به آن زد تا به آرامی آماده تغییر یافتن برای یک پیپ با اسموک عالی و انتقال حرارت تبدیل شود .و جمیعا بر این باورند که پیپ نو را با توتونهای آروماتیک نباید شروع کرد چون شیره اسانس آن در چوب نو و تازه وارد و چنانچه از توتونهای انگلیش میکس یا کلاسیک خواستید استفاده کنید طعم دلچسب و خالص نخواهد داشت ..بنابر این یک ماه اول رو از توتونهای ملو و کلاسیک استفاده کنید ...و بعد از کشیدن به پیپ تا فردای آن روز استراحت بدید نفس تازه کنه ...توتون رو تا ته هرگز نکشید مخصوصا اسموکرهایی که همچون من وت یا خیس اسموک هستند ..شیره در کفه کاسه بول یا آتشگاه تجمع کرده و پایینترین مزه و کیفیت رو خواهد داشت که البته این مشکل فقط برای توتونهای آروماتیک هست ...حتی این که گفته میشود کیک و کربن ایجاد شده درون پیپ از آن محافظت میکند رو قبول ندارند البته بله کمتر گرم میشود ولی پیپ کلا مال اسموک سریع و پیوسته نیست و دوستانی که نیکوتین سریعتری لازم دارند بهتره همزمان دو پیپ رو روشن کنند که زمان استراحت دادن به پیپها رو داشته باشند ..
در کل پیپ کشیدن یک هابی هست که اصول اولیه دارد ولی قانون خاصی ندارد هرکس با توجه به سلیقه شخصی باید بهترین لذت رو از اسموک خود ببرد
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
با کسب اجازه از شما عزیزان به عنوان کوچکترین عضو این انجمن میخواستم آنچه از تجربه چندین ساله خودم در بین ایتالیاییها یاد گرفتم در این مورد عرض کنم
از نظر آب بندی پیپهایی که برند و با کیفیت هستند هرگز نیاز به آب بندی ندارند و شرکتهای سازنده معروف همچون ساوینلی و ... در آموزشهای تصویریشان هم نقد کرده اند که یک پیپ با کیفیت نیازی به آب بندی ندارد و حتی بین با تجربه ها در آن جا بحث بود که حتی این مورد که اولین بار که پیپ را روشن میکنیم یک سوم پر کنید و دومین بار یک دوم و در آخر کامل رو ضروری نمیدانند و مالیدن آب قند و یا عسل درون پیپ رو که اصلا قبول ندارند بنده عضو انجمن اف ال پی ایتالیا هستم و چندین بحث در این مورد با اعضا و اشخاص با تجربه انجمن داشتم که نتیجه گیری اکثریت مواردی هست که عرض کردم ..نکته ای که ضروری میدانند به دلیل گرم شدن بیش از حد یک پیپ نو تا یک ماه اول هر روز کشیده شود فقط یک مرتبه ..پاف یا کامهای بسیار ملایم به آن زد تا به آرامی آماده تغییر یافتن برای یک پیپ با اسموک عالی و انتقال حرارت تبدیل شود .و جمیعا بر این باورند که پیپ نو را با توتونهای آروماتیک نباید شروع کرد چون شیره اسانس آن در چوب نو و تازه وارد و چنانچه از توتونهای انگلیش میکس یا کلاسیک خواستید استفاده کنید طعم دلچسب و خالص نخواهد داشت ..بنابر این یک ماه اول رو از توتونهای ملو و کلاسیک استفاده کنید ...و بعد از کشیدن به پیپ تا فردای آن روز استراحت بدید نفس تازه کنه ...توتون رو تا ته هرگز نکشید مخصوصا اسموکرهایی که همچون من وت یا خیس اسموک هستند ..شیره در کفه کاسه بول یا آتشگاه تجمع کرده و پایینترین مزه و کیفیت رو خواهد داشت که البته این مشکل فقط برای توتونهای آروماتیک هست ...حتی این که گفته میشود کیک و کربن ایجاد شده درون پیپ از آن محافظت میکند رو قبول ندارند البته بله کمتر گرم میشود ولی پیپ کلا مال اسموک سریع و پیوسته نیست و دوستانی که نیکوتین سریعتری لازم دارند بهتره همزمان دو پیپ رو روشن کنند که زمان استراحت دادن به پیپها رو داشته باشند ..
در کل پیپ کشیدن یک هابی هست که اصول اولیه دارد ولی قانون خاصی ندارد هرکس با توجه به سلیقه شخصی باید بهترین لذت رو از اسموک خود ببرد
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
با تشکر و احترام بهشتی