2016/09/18، 04:24 PM
مکمل قهوه یا قهوه سفید کن (به انگلیسی: coffee-mate) مادهای پودر مانند یا مایع است که برای افزودن به قهوه یا چای یا نوشیدنی هایی از این دست و به جای شیر استفاده میشود. معمولا دارای قند شیر(لاکتوز)نیست و بنابراین در گونه ی فرآوردههای شیری به شمار نمیآیند. از این روی در بسیاری از کشورها از آن با نام سفید کنندهٔ غیر شیری نام میبرند.
تاریخچه:
اولین مکمل قهوه در سال ۱۹۵۲ با نام پریم به بازار عرضه شد و عیب آن این بود که به علت پروتئین موجود در شیر به سادگی حل نمیشد. ۶ سال بعد این مشکل با جایگزین کردن چربیهای شیری با روغن گیاهی رفع شد. در سال ۱۹۶۱ به بازار عمومی آمریکا عرضه شد و اکنون بیش از ۲۰ گونهٔ آن فروخته میشود.
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
تاریخچه:
اولین مکمل قهوه در سال ۱۹۵۲ با نام پریم به بازار عرضه شد و عیب آن این بود که به علت پروتئین موجود در شیر به سادگی حل نمیشد. ۶ سال بعد این مشکل با جایگزین کردن چربیهای شیری با روغن گیاهی رفع شد. در سال ۱۹۶۱ به بازار عمومی آمریکا عرضه شد و اکنون بیش از ۲۰ گونهٔ آن فروخته میشود.
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...