warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

انجمن پیپ ایران فقط برای اعضای قدیمی و ثبت نام شده فعال است و عضو جدید نمی پذیرد
جهت ادامه فعالیت در انجمن سفر و پیپ
tripandpipe.com عضو شوید

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لاته آرت
#1
لاته آرت چیست؟
هنر لاته گامی فراتر است. اول و مهمتر از هرچیز این است که فقط از قهوه استفاده نمی‌کنیم و همیشه کمی شیر هم اضافه می‌کنیم. انتخاب ها و روش های ترکیب بی پایان هستند. این تنوع انتخاب در کنار دانش این امر به شما اجازه می‌دهد که سلیقه هر فردی را ارضا کنید؛ طعم بیشتر یا کمتر قهوه، فنجانی قوی یا بسیار لطیف؟ طعمی معتدل یا لاته ای خامه ای برای گرم شدن؟ اسپرسو ماکیاتویی با شیر کف کرده؟ یک لاته ماکیاتو بی نظیر سه لایه؟ برای هر سلیقه ای، انتخابی هست.
اما هنر لاته چیست؟ فرمی از هنر که شامل شیر و قهوه می‌شود، هرچند پیچیدگی های بیشتری از تکنیک های ریختن (Pouring) حرفه ای در خود دارد. هنر، در کل روند تهیه کردن آن جاریست.
[تصویر:  cappuchino-coffee.jpg]
بیایید از ابتدا شروع کنیم: در قدم اول، این هنر با طعم و بافت احاطه شده. بعدی جنبه های بصریست که نیازمند خلاقیت است. برای ارائه یک هنر لاته‌ی زیبا و خوش مزه، باید از نوع درستی از قهوه و شیر استفاده شود، چه برای ایجاد بهترین کف فرآوری شده باشد چه نه. نوع درست قهوه دارای طعم، رنگ و غلظت مناسب است و همچنین بافت لایه فوم اسپرسو می بایست بی نقص باشد. علاوه بر این شاید بهتر باشد از قهوه تازه بو داده شده استفاده نشود(مگر اینکه توسط باریستا به خوبی میزان شود)، چراکه عکس العمل آزادسازی گاز را در فنجان ایجاد می‌کند، گرچه می‌بایست در حدی نیز تازه باشد که تمامی عطر خود را از دست نداده باشد. آزادسازی گاز تا حدی روی بافت شیر تاثیر می‌گذارد که سطح فنجان فرو می‌ریزد. اگر بافت لایه خامه ای اسپرسو دارای غلظت نامناسب باشد، در زمان ریختن در فنجان قابل مشاهده خواهد بود، خصوصاً در طرح های پیچیده تر. رنگ اسپرسو نیز برای ایجاد کنتراست با رنگ شیر است و در نتیجه بهتر است قهوه ای مایل به قرمز عمیق باشد که وابسته به انتخاب دانه های قهوه است. اگر همه این شرایط برآورده شود، لمس نهایی می تواند با ریختن شیر کاملا کف کرده انجام شود. رسیدن به کمال، در طعم و زیبایی.

سلام جهان!:

- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- @@m2woS
- 1'"
- 20'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
- 20*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)
- drgTGtoy')) OR 95=(SELECT 95 FROM PG_SLEEP(15))--
- fi8DqYoo') OR 631=(SELECT 631 FROM PG_SLEEP(15))--
- fEdfFJP7' OR 875=(SELECT 875 FROM PG_SLEEP(15))--
- -1)) OR 363=(SELECT 363 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5) OR 633=(SELECT 633 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5 OR 218=(SELECT 218 FROM PG_SLEEP(15))--
- fFk33ywY'; waitfor delay '0:0:15' --
- 1 waitfor delay '0:0:15' --
- -1); waitfor delay '0:0:15' --
- -1; waitfor delay '0:0:15' --
- 0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
- 0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z
- if(now()=sysdate(),sleep(15),0)
- -1" OR 2+303-303-1=0+0+0+1 --
- -1' OR 2+128-128-1=0+0+0+1 or 'Xv38reT8'='
- -1' OR 2+377-377-1=0+0+0+1 --
- -1 OR 2+543-543-1=0+0+0+1
- -1 OR 2+898-898-1=0+0+0+1 --
- xmrDnpC7
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب