2016/11/10، 05:12 PM
انجمنی متشکل از صنایع و نمایندگان دولتی در کاستاریکا با نام «کنگره ملی قهوه» از ممنوعیت کشت گونهی روبوستا در این کشور حمایت میکند.
در سال ۱۹۸۸ کشت قهوه روبوستا در کاستاریکا غیرقانونی اعلام شد. این قانون با هدف ترغیب کشاورزان قهوه به کشت گونهی عربیکا تصویب شد که بهطور سنتی قهوهای باکیفیتتر و با حاشیهی سود بیشتر شناخته میشود.
قهوه عربیکا نسبت به روبوستا در برابر آفتها و تغییرات آب و هوا حساستر است؛ در حالیکه درخت قهوه ربوستا در مواجهه با این تغییرات مقاومت بیشتری از خود نشان میدهد. (ریشهی کلمهی ربوستا از robust میآید بهمعنای مقاوم.)
به گزارش گلوبال کافی ریپورت بازنگری قانون منع کشت روبوستا در کنگره ملی قهوه کاستاریکا مطرح و حمایت بیش از نیمی از اعضای کنگره را بهدست آورد. با اینحال تصویب این قانون به حداقل دو سوم آرای اعضا نیاز داشت و نتوانست رای لازم را به دست آورد.
با رونق موج جدید قهوهنوشی در دنیا که از آن با عنوان موج سوم قهوه یاد میکنند، کشت گونه عربیکا بیش از پیش فراگیر شده. با اینحال از این گوشه و آن گوشه شنیده میشود که بعضی از کشاورزان به کشت «قهوه تخصصی گونه ربوستا» روی آوردهاند.
کاستاریکا با تولید ۱۰۸ میلیون کیلوگرم قهوه (آمار سال ۲۰۰۶) سیزدهمین تولیدکنندهی بزرگ قهوه در دنیاست. گونهی عربیکا، گونه غالبی است که در این کشور کشت میشود. از سال ۲۰۰۶ قهوه جایگاه سومین محصول صادراتی و اولین محصول زراعی این کشور را داراست. صنعت قهوه کاستاریکا ۲۸ درصد نیروی کار این کشور و ۲۰ درصد تولید ناخالص ملی این کشور را تامین میکند. قهوه کاستاریکا کافئین بالایی دارد و انتخاب خوبی برای ترکیبهای مرغوب است.
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
در سال ۱۹۸۸ کشت قهوه روبوستا در کاستاریکا غیرقانونی اعلام شد. این قانون با هدف ترغیب کشاورزان قهوه به کشت گونهی عربیکا تصویب شد که بهطور سنتی قهوهای باکیفیتتر و با حاشیهی سود بیشتر شناخته میشود.
قهوه عربیکا نسبت به روبوستا در برابر آفتها و تغییرات آب و هوا حساستر است؛ در حالیکه درخت قهوه ربوستا در مواجهه با این تغییرات مقاومت بیشتری از خود نشان میدهد. (ریشهی کلمهی ربوستا از robust میآید بهمعنای مقاوم.)
به گزارش گلوبال کافی ریپورت بازنگری قانون منع کشت روبوستا در کنگره ملی قهوه کاستاریکا مطرح و حمایت بیش از نیمی از اعضای کنگره را بهدست آورد. با اینحال تصویب این قانون به حداقل دو سوم آرای اعضا نیاز داشت و نتوانست رای لازم را به دست آورد.
با رونق موج جدید قهوهنوشی در دنیا که از آن با عنوان موج سوم قهوه یاد میکنند، کشت گونه عربیکا بیش از پیش فراگیر شده. با اینحال از این گوشه و آن گوشه شنیده میشود که بعضی از کشاورزان به کشت «قهوه تخصصی گونه ربوستا» روی آوردهاند.
کاستاریکا با تولید ۱۰۸ میلیون کیلوگرم قهوه (آمار سال ۲۰۰۶) سیزدهمین تولیدکنندهی بزرگ قهوه در دنیاست. گونهی عربیکا، گونه غالبی است که در این کشور کشت میشود. از سال ۲۰۰۶ قهوه جایگاه سومین محصول صادراتی و اولین محصول زراعی این کشور را داراست. صنعت قهوه کاستاریکا ۲۸ درصد نیروی کار این کشور و ۲۰ درصد تولید ناخالص ملی این کشور را تامین میکند. قهوه کاستاریکا کافئین بالایی دارد و انتخاب خوبی برای ترکیبهای مرغوب است.
سلام جهان!:
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...