warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

انجمن پیپ ایران فقط برای اعضای قدیمی و ثبت نام شده فعال است و عضو جدید نمی پذیرد
جهت ادامه فعالیت در انجمن سفر و پیپ
tripandpipe.com عضو شوید

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر قهوه در محیط کار آدم‌های هزاره سوم
#1
فرهنگ قهوه‌نوشی جای خودش را در زندگی روزمره‌ی مردم بیشتر و بیشتر باز می‌کند. حتما شما هم دور و برتان را که خوب نگاه کنید، متوجه می‌شوید که تقاضای کافه‌نشین‌ها و قهوه‌نوش‌ها برای قهوه‌ی مرغوب‌تر، بیشتر شده. این‌طور نیست؟ در مطلبی که می‌خوانید بررسی می‌شود که چطور تقاضای قهوه‌نوش‌ها برای قهوه‌ی باکیفیت‌تر بیشتر شده و چطور این بالا رفتن تقاضا، بر سرو قهوه در محیط‌ کار و بازده کاری تاثیر گذاشته است.
[تصویر:  coffee-at-office-iran-coffee.jpg]
این روزها دیگر قهوه‌نوشی منحصر به قرارهای کافه‌ای عصرگاهی نمی‌شود. قهوه جای خودش را در شروع روز کاری بسیاری از آدم‌ها در ایران باز کرده و حالا کافه‌های بسیاری از ساعات اولیه روز کرکره‌ها را بالا می‌کشند تا آن‌ها که عادت به نوشیدن قهوه‌ی صبحگاهی دارند، جیره‌ی صبح کافئین‌شان را تامین کنند. در آمریکا بیش از نیمی از افراد بالغ روزانه حداقل یک فنجان قهوه می‌نوشند. مردم هزاره‌ی سوم مشتاق قهوه‌نوشی‌اند، به خصوص قهوه‌های بر پایه‌ی اسپرسو. طبق یک پژوهش، مصرف قهوه‌ی مرغوب و باکیفیت‌تر بین افراد ۲۵ تا ۳۹ سال، طی سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۶ از ۱۹ درصد به ۴۱ درصد افزایش یافته! یعنی طی هشت سال آدم‌های بیشتری جذبِ مصرف قهوه‌ای شدند که کیفیتی بالاتر از قهوه‌های سوپرمارکتی دارند. این پژوهش مدعی‌ست یکی از عوامل تاثیرگذار بر این تغییر ذائقه‌ راه‌اندازی بیش از ۱۹۰۰۰ شعبه‌ی استارباکس در سراسر دنیا در شانزده سال اخیر است.
این تغییر در شیوه و سرانه مصرف قهوه به محیط‌های کاری هم کشیده شده است. در آمریکا قهوه‌ای که به‌طور سنتی در محیط‌های کاری در دسترس بود به‌شدت بی‌کیفیت و نامرغوب بوده و به گفته‌ی جس کان (Jesse Kahn) مدیر فروش کانتر کالچر کافی (Counter Culture Coffee) شرکت‌ها و ادارات در چند ساله‌ی اخیر به سمت سرو قهوه‌ی باکیفیت‌تر در محیط‌های کاری کشیده شده‌اند و قهوه در شرکت‌ها و ادارات رشد بالایی داشته. در ایران و در تهران نیز امروزه ادارات و شرکت‌هایی هستند که با راه‌اندازی کافه‌ی خصوصی و ویژه‌ی کارکنان مجموعه، سعی دارند به مدد قهوه برای بالا رفتن بازده کاری کارمندان فضایی بهتر فراهم کنند.
"در ایران و در تهران نیز امروزه ادارات و شرکت‌هایی هستند که با راه‌اندازی کافه‌ی خصوصی و ویژه‌ی کارکنان مجموعه، سعی دارند به مدد قهوه برای بالا رفتن بازده کاری کارمندان فضایی بهتر فراهم کنند"

تغییر در مصرف قهوه
آدم‌های هزاره‌ی سوم لزوما نسبت به نسل‌های قبل‌تر قهوه‌ی بیشتری نمی‌نوشند. آدم‌های امروزه پول بیشتری برای نوشیدن یک فنجان قهوه‌ی باکیفیت خرج می‌کنند. کان می‌گوید آدم‌های هزاره‌ی سوم درآمد زیادی برای خرج کردن دارند، اما آن را مثل پدران و مادران‌شان خرج لباس و ماشین نمی‌کنند. آن‌ها برای تجربه‌های بهتر غذایی و قهوه‌ی باکیفیت‌تر پول بیشتری حاضرند پرداخت کنند. به عقیده‌ی کان ما در دوره‌ی گذاری هستیم که در آن مردم بیشتر و بیشتر طالب غذا و نوشیدنی باکیفیت هستند و این تقاضا بر بازار عرضه هم تاثیر می‌گذارد. به‌طور مشخص در محیط‌های کاری اثرگذار است و کمپانی‌ها را به سمت فضایی می‌برد که در آن کارمندانشان تجربه‌ی بهتری از قهوه‌نوشی در محل کار داشته باشند.

اما تجربه‌ی نوشیدن قهوه‌ی خوب در محیط کار چطور بر بازده کاری کارمندان اثر می‌گذارد؟

کمپانی مارس درینکس (Mars Drinks) تولیدکننده‌ی دستگاه‌های قهوه‌ساز فوری برای محیط‌های کاری ست. دکتر تریسی بروور (Tracy Brower) مدیر این کمپانی می‌گوید محیط‌های کاری با نشاط و پربازده جاهایی هستند که در آن کارمندان در رفاه، تعامل، همکاری و بهره‌وری باشند. آدم‌های هزاره‌ی سوم فضای کافه‌ها را محیطی برای بهره‌وری کاری و درگیر شدن با کار می‌بینند. در مقابلِ نسل‌های قبل‌تر که کافه‌ها را صرفا جایی برای تعامل اجتماعی می‌دانستند.

سلام جهان!:

- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- @@m2woS
- 1'"
- 20'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
- 20*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)
- drgTGtoy')) OR 95=(SELECT 95 FROM PG_SLEEP(15))--
- fi8DqYoo') OR 631=(SELECT 631 FROM PG_SLEEP(15))--
- fEdfFJP7' OR 875=(SELECT 875 FROM PG_SLEEP(15))--
- -1)) OR 363=(SELECT 363 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5) OR 633=(SELECT 633 FROM PG_SLEEP(15))--
- -5 OR 218=(SELECT 218 FROM PG_SLEEP(15))--
- fFk33ywY'; waitfor delay '0:0:15' --
- 1 waitfor delay '0:0:15' --
- -1); waitfor delay '0:0:15' --
- -1; waitfor delay '0:0:15' --
- 0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
- 0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z
- if(now()=sysdate(),sleep(15),0)
- -1" OR 2+303-303-1=0+0+0+1 --
- -1' OR 2+128-128-1=0+0+0+1 or 'Xv38reT8'='
- -1' OR 2+377-377-1=0+0+0+1 --
- -1 OR 2+543-543-1=0+0+0+1
- -1 OR 2+898-898-1=0+0+0+1 --
- xmrDnpC7
- 20
- 20
- 20
- 20
- 20
- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب