warning

این انجمن دارای مطالبی در مورد دخانیات و ادوات وابسته به آن می باشد
طبق قوانین کشور جمهوری اسلامی ایران بازدید کنندگان باید بالای 18 سال باشند

انجمن پیپ ایران فقط برای اعضای قدیمی و ثبت نام شده فعال است و عضو جدید نمی پذیرد
جهت ادامه فعالیت در انجمن سفر و پیپ
tripandpipe.com عضو شوید

warning

اولین بررسی قهوه ایران

فروش دانه قهوه و قهوه جوش

مشاهده سایت

ژورنال سیگار برگ

معرفی انواع سیگار برگ ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

وب سایت آموزشی پاسارگاد تاباک

تخصصی ترین مقالات آموزشی

مشاهده سایت

فروش پیپ

معرفی انواع توتون ایرانی و خارجی

مشاهده سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گواهینامه‌های تجارت قهوه"3"
#1
قهوه‌ی کربن-خنثی (Carbon-neutral Coffee)
[تصویر:  CO2-150x150.jpg]
جدیدترین «گواهینامه» برای ترویج قهوه و دیگر محصولات میان مصرف کنندگان حساس به محیط زیست برچسب «کربن-خنثی» است. قهوه به‌طور ذاتی محصولی است که قابلیت ایجاد تاثیرات منفی بزرگ زیست‌محیطی را دارد. در بدترین شرایط جنگل‌ها برای رسیدن نور خورشید به کشت‌زارهای قهوه از بین می‌روند که خود این کار باعث آلودگی آب با آفت‌کش‌ها و علف‌کش‌ها، فرسایش و نابودی زیستگاه می‌شود. سپس قهوه به کشورهای پیشرفته می‌رود، روست می‌شود و برای مصرف‌کنندگان فرستاده می‌شود. این با مصرف انرژی و افزایش دی‌اکسید‌کربن و دیگر گازهای گل‌خانه‌ای که دلیل بزرگ تغییرات آب و هوای زمین هستند همراه است. همین مسئله بخشی از لذت قهوه‌ی صبحگاهی مصرف‌کنندگان حساس به محیط زیست را از بین می‌برد.
تجارت کربن-خنثی تجارتی است که در مجموع تمام فعالیت‌هایش هیچ نوع گاز گل‌خانه‌ای به جو اضافه نکند. اما تشخیص میزان خالص گازهای انتشاریافته‌ی یک شرکت کار ساده‌ای نیست. روسترها، واردکنندگان یا فروشندگان کربن-خنثی بیشترین نگرانی زیست‌محیطی را دارند. درحالی‌که کشاورزان ارگانیک می‌توانند به کاهش آلودگی در کشتزار خودشان کمک کنند، پرورش‌دهندگان قهوه‌ی سایه‌رو (Shade Coffee) و تولیدکنندگان اتحادیه‌ی جنگل‌های بارانی می‌توانند از جنگل‌های گرمسیری حفاظت کنند و این به‌طور غیرمستقیم برای همه سودمند است. جنبش کربن-خنثی نگران سلامت محیط زیست در تمام جهان است.
دستورالعمل مشترک جامعه‌ی قهوه (Common Code for the Coffee Community)
[تصویر:  4c-fc-150x150.jpg]
دستورالعمل مشترک جامعه‌ی قهوه که به ۴C معروف است، مجموعه قوانینی برای توسعه‌ی قهوه‌ی پایدار است. این دستورالعمل پس از ۴ سال مذاکره بین شرکت‌های قهوه، دولت‌ها و جامعه‌ی شهری تنظیم شد. ۴C استانداردهای زیست‌محیطی و اجتماعی برای تولید قهوه را پیشنهاد می‌دهد. این استاندارد به‌منظور بهبود قدرت اقتصادی تولیدکنندگان قهوه، شرایط کار و زندگی خانواده و کارگرانشان و نیز حفظ منابع طبیعی مثل جنگل‌ها، آب، خاک، گوناگونی زیستی و انرژی تنظیم شده است.

سلام جهان!:

- چگونه پیپ و چوب سیگار خود را تمیز کنیم
- منتخب
قهوه آدمها را به هم نزدیکتر میکند...
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

© 2010– 2024
® PasargadTabac
All Rights Reserved
كليه حقوق مادی و معنوی اين تارنما متعلق به پاسارگاد تاباک می باشد
کلیه مطالب این تارنما طبق قانون کپی رایت به ثبت می رسند، لذا استفاده از این مطالب بدون ذکر منبع ممنوع است
طراحی و پشتیبانی :  پشتیبان وب